Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
24 ное
2016
 
 

Система на GenCloud улеснява булки при поръчки на сватбени рокли

4646 прочитания

 Решение, позволяващо на бъдещи булки да въвеждат своите точни мерки още в магазина и след това да получават рокля, оразмерена специално за тях, създаде българският софтуерен разработчик GenCloud. То е предназначено за белгийския производител на сватбени Marylise & Rembo styling Fashion Group (MRFG), който от години използва ERP система на родната компания.

Модулът MTM (Made To Measure – Направено По Поръчка), разработен за клиента, е интегриран към Bizzio (ERP системата на GenCloud) и позволява на сватбените магазини да взимат точните мерки на бъдещите булки и след това да ги изпращат направо на производителя. Досегашната практика е да се предлагат рокли със стандартни размери и едва след като момичето избере модел и номер се прави за производство. След като готовата рокля пристигне, тя все още не е завършена, защото е поръчана с приблизителните размери и има нужда от корекции. При това части от нея се разшиват и наново биват прекроявани. Това изисква ресурси, отнема време и трябва да се прави много внимателно, защото се работи с ъс скъпи и деликатни материали.

Прочетете още: GenCloud със софтуерно решение, обединяващо ERP и онлайн магазин

Благодарение на MTM точните мерки се вземат още при първоначалната поръчка, чрез въвеждането на осем параметъра. След това поръчката автоматично влиза в ERP системата Bizzio, а екипът на Marylise създава точна до милиметри рокля, използвайки роботизирани системи за разкрояване. Този подход намалява значително времето за производство, премахва нуждата от разширяване и преоразмеряване на готовия продукти, както и от поддръжка на ателиета за корекции в сватбените магазини. А всяка бъдеща булка получава уникална рокля, създадена специално за нея.

Двете компании работят съвместно от 1999 г. и в голяма степен са се разраствали заедно. Преди няколко години GenCloud внедри системата за управление на бизнеса Bizzio в белгийската фирма Marylise. С нея на практика се заменя по-старата софтуерна система на Marylise, също създадена от GenCloud.

„Присъствайки през почти целия път на развитие на тази фирма и взимайки участие във всеки етап от нейното израстване, ние винаги сме предоставяли това, което можем да правим най-добре – да създаваме надежден и гъвкав софтуер, който помага, решава проблеми и е изцяло ориентиран към изискванията на клиента“, споделя Генчо Чокоев, управител на GenCloud.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас