Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Обучения
24 ное
2016
 
 

„Академията на Телерик“ с безплатен курс по Angular 2

4619 прочитания

На 7 декември в „Академията на Телерик“ ще започне безплатен курс за създаване на single-page приложения с Angular 2. Той ще се предлага онлайн и е насочен към начинаещи софтуерни инженери. Според организаторите от Progress това е първата подобна инициатива у нас.

Желаещите да участват в обучението трябва да се регистрират на уебсайта на „Академията на Телерик“. То включва следене на видео лекциите и редовно предаване на домашни. Курсът завършва с практически изпит в началото на януари 2017 г. Успешно преминалите програмата ще получат сертификат.

Прочетете още: Детската академия на Телерик обяви допълнителен прием в София

Според организаторите на курса участниците ще придобият базови умения за програмиране в TypeScript и ще овладеят основите нa Angular 2. Те ще се научат да пишат програмен код, който може да се използва отново – умение, което спестява време и елиминира възможността от грешка. Курсистите ще се научат да създават и използват компоненти от технологията и да визуализират автоматично данни чрез т. нар. data-binding. Те ще се запознаят още и с Model-View-Controller (MVC), и използването му в приложения с нея.

Angular 2 е популярна в момента технология, създадена от Google, за разработка на front-end уеб приложения по бърз и лесен начин. От Progress споделят, че работят в тясно сътрудничество с разработчиците на платформата и че са една от първите организации, които поддържат най-новите й функционалности. Библиотеката за инструменти за потребителски интерфейс Telerik Kendo UI by Progress поддържа Angular 2. NativeScript, платформата с отворен код за разработка на мобилни приложения за iOS и Android, също включва интеграция с Angular 2.

Курсът „SPA приложения с Angular 2” е част от 12-месечната програма за обучение на софтуерни инженери „Софтуерна академия на Телерик“, организирана от Progress. В него освен онлайн участниците ще се включат присъствено и курсистите в редовната програма.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас