Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
18 ное
2016
 
 

Сайт за сравняване на цени с нова визия и повече функционалности

5252 прочитания

Платформата Sravni.bg вече е с нов облик. Сайтът дава възможност на потребителите да намерят детайлна продуктова информация - снимки, характеристики, описания и ревюта, като към всеки продукт са добавени офертите на проверени търговци. Според създателите на сайта, сравнението на продуктите и техните цени е предпоставка за потребителя да прави информиран и актуален избор. 

Платформата Sravni.bg вече е с нов облик

Новостите в сайта включват нов дизайн, по-удобна функционалност и оптимизирана мобилна версия. Информацията за продуктите и офертите се обработва чрез специални алгоритми, след което се проверява ръчно от модераторския екип на платформата. 

Прочетете още: Законови промени ще направят е-транзакциите и е-подписа по-сигурни

Уебсайтът предлага повече качествени функционалности на своите клиенти и на партньорите си, посочват създателите му. Търговците получават решения и инструменти за оптимално позициониране на офертите си в сайта, следене на развитието на техните продукти и анализи в реално време. 

Екипът на Sravni.bg и неговия партньор Нетинфо целят да осигурят едно сигурно място, в което потребителите да могат лесно да намират структурирана и актуална информация. Така компанията може да окаже важна помощ в края на продажбения процес - моментът на вземане на потребителско решение за покупка. 

Продуктовият инвентар, за който платформата предлага информация, съдържа над 100 хиляди стоки. 

От екипа на Sravni.bg припомниха за наближаващия Black Friday (в превод „Черен петък“), който е подходящ повод потребителите да посетят сайта и да намерят предложения за любимите си стоки на най-ниски цени от най-изгодните магазини. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас