Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Социален софтуер и офис продуктивност
17 ное
2016
 
 

Сирма пусна облачно решение за управление на документи на пазара в САЩ

4252 прочитания

Пускането на първото си облачно решение на пазара в САЩ обяви Сирма Ентерпрайз Системс. Sirma Go Digital дава възможност за сканиране, миграция на данни, имплелентиране и конфигуриране услуги, с цел осигуряване на цифрово управление на документи. Решението е предназначено за малкия и среден бизнес и част от цялостна система за управление на документооборота.

Потреблението и заплащането на услугата следват SaaS модел (Software as a Service – софтуер, предлаган като услуга), т.е. клиентите заплащат месечна такса, която е за реално използване и покрива обработката, съхранението и поддръжката. „Цената на услугата е изключително конкурентна и няма ограничение за броя потребители“, подчертават от Сирма.

Прочетете още: 5 тенденции при управлението на корпоративно съдържание

С помощта на Sirma Go Digital компаниите могат да организират по-добре своята информация и да модернизират бизнес процесите си, постигайки ясна възвръщаемост на инвестициите. Решението позволява оценка на ситуацията и извършване на предварителен разчет на разходите, свързани с дигитализирането на наличните хартиени документи. Като следваща стъпка се извършва сканиране, OCR (автоматично разпознаване на текста) и извличане на метаданни. Софтуерът автоматизира сканирането и работните процеси в компанията.

Друга съществена функционалност е класифицирането на документи, организирането на пространствата и създаването на динамични папки. Софтуерът разполага с набор от шаблони за документи, които може да се конфигурират по избор. Решението предлага различни нива на достъп, преглед и одобряване на фирмени политики. Също така Сирма предлага и интеграция на персонализирани решения, свързани със спецификата на работните процеси и операции в дадена организация.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас