“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —офтуер
14 ное
2016
 
 

Global Tech Summit ще се състои от 14 до 17 ноември в »≈÷-—офи€

3117 прочитани€
ћеждународни€т форум Global Tech Summit ще се състои от 14 до 17 ноември в "»нтер ≈кспо ÷ентър" - —офи€. “ой обедин€ва утвърдената през годините международна конференци€ Java2Days и новите събити€ CodeMonsters, Technology4Business и BusinessBooster. ‘орумът обещава да събере на едно м€сто софтуерни разработчици, »“ директори, предприемачи,  мениджъри на международни компании и из€вени лидери в областта на информационните технологии.

ћеждународни€т форум Global Tech Summit ще се състои от 14 до 17 ноември в »нтер ≈кспо ÷ентър - —офи€

ѕрочетете още: Global Tech Summit обедин€ва ключови конференции за софтуерни€ бранш

—ъбитието е предназначено за софтуерни инженери на всички нива и зас€га един от най-попул€рните програмни езици на планетата – Java. ¬с€ка година на форума присъстват топ лектори от най-големите »“ компании в света като Oracle, IBM, SAP и други.
—пециален гост на форума е г-н ѕатрик  ъран, председател на Java Community Process (JCP) в Oracle. JCP e организаци€та, ко€то създава стандартите в Java технологиите и ръководи международната общност от над 10 милиона софтуерни разработчици в света.
—ред ключовите технологични експерти са: г-н ƒавид ƒелабасе, г-н √еерти€н ¬иленга, г-н —тив ѕуле, г-н јхмад √охар, г-н –иан  упрак и много друго утвърдени лектори с опит в международни събити€.
 онференци€та се организира със съдействието на »зпълнителната агенци€ за насърчаване на малките и средни предпри€ти€ и с подкрепата на дългогодишни партньори в лицето на Ѕј— ќћ, Ѕј»“, Ѕ“ѕѕ, Ѕ— .
ѕовече за предсто€щата пле€да от технологични събити€ можете да научите от интервюто с »велина јбаджиева, основател на Global Tech Summit.
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени—амо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

»нтервю с ƒжен Ћупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференци€та DevReach 2018

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас