Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
10 ное
2016
 
 

Telus дава 16 000 лв. на учащи в неравностойно положение

3062 прочитания

16 000 лв. под формата на стипендии за 11 ученици и студенти в неравностойно положение, изучаващи чужди езици, отпуска аутсорсинг компанията Telus International Europe. Инициативата е част от стипендиантската програма "Готови за успех" на фондация BCause, която се провежда от 2006 г.

От Telus коментират, че включването им в инициативата е продиктувано от желанието да се подпомогне развитието на талантливи деца, с изявен интерес към чуждите езици. Критериите, по които са избрани стипендиантите, са на първо място отличен успех, както и техните изключителни постижения и резултати.

Филип Угринов

Прочетете още: Пловдивският офис на Telus се премести в нова сграда

Стипендиите бяха връчени по време на официална церемония, от Филип Угринов, вицепрезидент „Маркетинг, продажби и бизнес решения“ на компанията. „В Telus International подкрепяме страстта към знанието и желанието за развитие. Сигурен съм, че всички стипендианти днес могат да открият мястото си в нашата индустрия – сподели той на младите стипендианти. – Да си готов за успех означава не просто да имаш талант, но и да си положил необходимите усилия, в посоката, в която искаш да се движиш; да си подготвен и да не се страхуваш да прегърнеш възможността, когато тя се появи пред теб.“

От там допълват, че за 2016 г. компанията е отделила близо 290 000 лв. за осъществяването на програмата "Готови за успех" и двете издания на Telus Ден на Подкрепа, посветени на подобряване на условията в училищата за деца с увреден слух в София и Пловдив.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас