Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
08 ное
2016
 
 

Стартира кандидатстването за ново издание на Новатори в образованието

2559 прочитания

За трета година порталът за образователни новини Uchi.bg ще избере българи, които според създателите му имат най-значим принос за позитивна промяна в образованието в България. Инициативата се провежда за трета поредна година, като крайният срок за участие е 21 ноември. Всеки ще има възможност да номинира личност или организация, чиито дейност и проекти са допринесли за развитието на българската образователна система.

Крайната подредба в класацията ще определят критериите: иновативност (в каква степен дейността на кандидата е новаторска), позитивност (целта е да се оценят не просто иновациите, заради самите иновации, а степента, в която имат положителен ефект) и мащаб (на каква част от обществото е полезна дейността на кандидата), поясняват от портала.

Прочетете още: 20 ОУ – с иновативна система за записване на първокласници

Всички участници, както и всички оценки на журито, ще бъдат публикувани на Uchi.bg. Резултатите от третото издание на класацията ще бъдат обявени официално в началото на декември.

Повече информация за класацията „Новатори в образованието“ е достъпна на адрес http://uchi.bg/novatori/. Кандидатури под формата на кратко резюме (от 10 реда) на личните постижения на кандидатите в образователната сфера се приемат на адрес: info@uchi.bg. Изпратената номинация подлежи на предварително одобрение от журито на класацията, съставено от представители на образователната система, технологичния сектор, предприемаческите среди и журналисти с дългогодишен опит в сферата на образованието или технологиите.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас