“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
08 ное
2016
 
 

„≈« Ѕългари€ уеднакви »“ системите си с централата в „ехи€

3527 прочитани€

„≈« Ѕългари€ завърши стратегически проект по създаването на идентична информационна платформа на „≈« в Ѕългари€ като тази на компани€та-майка в „ехи€. “ой е изпълнен от консорциума ј“ѕ —ървисис, в който водещ е интеграторът јтос (Atos), и в партньорство с “елелинк и ѕонтех Ѕ√.

—поред изпълнителите проектът, включващ доставка на хардуер, системни настройки и трансфер на SAP системи е извършен „в предизвикателно къси€ срок от 5 месеца“. —поред договореностите јтос, заедно със своите партньори, ще обслужва трансферираните системи за срок от 5 години.

„≈« е част от гол€ма международна компани€ с дейности в ÷ентрална и »зточна ≈вропа и “урци€, чи€то централа се намира в „ехи€. ¬ Ѕългари€ „≈« обслужва над 2 милиона крайни потребители. “”спешното преместване на модерните SAP системи в страната позвол€ва на „≈« да управл€ва процесите си и оперира с данните си в нова и модерна високотехнологична среда – коментира ÷ветанка √еоргиева, изпълнителен директор на „≈« » “ Ѕългари€. – –еализирането на проекта от една страна подобр€ва качеството на обслужване на клиентите на „≈« в Ѕългари€, а от друга е дългосрочна инвестици€ в гъвкава платформа за изпълнение и управление на процесите в компаниите.”

„— новата българска информационна платформа „≈« се възползва от модерните технологии и има повече възможности да повиши сво€та ефективност – каза ѕавлета “одорова, мениджър на отдел SAP решени€ в јтос. – Ѕлагодарение на знани€та ни и опита в софтуерните инструменти за управление на бизнеса ние, заедно с нашите партньори “еленик и ѕонтех, усп€хме да се справим успешно с изпълнението на проекта за по-малко от половин година.“

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас