Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
02 ное
2016
 
 

Adata пуска устройства за улесняване на прехода към USB-C

3076 прочитания

 USB хъб и преходници от различни конектори към новия стандарт USB Type-C пуска на пазара Adata Technology. Според компанията новите продукти улесняват прехода на потребителите към него. От там подчертават, за производството им са използвани висококачествени материали.

Сред новите предложения е OTG четец, комбиниращ USB-C, USB-A и microSD/SDXC/SDHC. Той е удачен вариант за пренос на съдържание и свързаност между различните устройства. USB-C хъбът пък разполага с USB-C, USB-A и HDMI портове и също така позволява зареждане на мобилни устройства. Чрез HDMI порта може да се възпрозвежда съдържание от устройства като лаптопи и смартфони на телевизори. Включването на USB-A осигурява обратна съвместимост с широка гама продукти.

Прочетете още: Хардуерните новъведения, които ще станат масови с Windows 10

Също така Adata пуска и адаптери, които конвертират дигиталното и аналогово съдържание от USB-C към устройства с HDMI и VGA (D-Sub). USB-C към VGA би могъл да е удобен за потребители, на които се налага да работят с проектори.

Също така компанията пуска на пазара и кабел с USB-C и USB-A и компактен преходник. От там допълват още, че използват в продуктите си E-MARK контролери, което позволява последните два продукта да бъдат използвани за връзка към захранващи източници с мощност до 100 вата.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю
Фирмите представят
Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

Дизайнерската WiFi система Covr на D-Link осигурява супербързо покритие и в големи домове

D-Link предложи Wi-Fi системи за два и три честотни обхвата, използващи технологията MU-MIMO

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас