“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
01 ное
2016
 
 

6 кандидатури за Ќаградите на Ѕј»“, регистраци€та продължава

3501 прочитани€

ѕродължава регистраци€та за традиционните награди на Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии (Ѕј»“).  андидатури могат да се подават до до 24.00 ч. на 16 €нуари 2017 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

ћесец след старта на регистраци€та за новата част на конкурса вече са налице 6 кандидатури в 5 от 12-те негови категории. Ќаградите ще бъдат връчени на официална церемони€ в гр. —офи€ през февруари 2017.

ѕрочетете още: Ѕисерка …овчева от Ўуменски€ университет със специална награда на Ѕј»“

«а 2016 г. „Ќаградите на Ѕј»““ е обогатен с две нови категории – Internet of Things (»нтернет на нещата) и «начителен корпоративен » “ проект.

¬ категори€та Internet of Things ще бъдат отличени разработени и действащи проекти или продукти в областта на »нтернет на нещата, създадени от или с активното участие на български личности или екипи. ∆урито ще оцен€ва иновативност, бизнес и социален ефект, текуща клиентска база и потенциал за развитие. ѕроектът/продуктът тр€бва да има клиенти от минимум 6 месеца към датата на кандидатстване за наградата.

¬ категори€та „«начителен корпоративен » “ проект“ могат да участват както » “ проекти на български не-» “ компании, така » “ проекти на » “ компании за техни клиенти в Ѕългари€ или чужбина. ∆урито ще оцен€ва иновативност, мащаб, технологични, процесни и бизнес предизвикателства, потенциал за развитие на доставчика и клиента в резултат на изпълнени€ проект, принос за позиционирането на български€ » “ сектор като надежден партньор.

—ъщо така от Ѕј»“ са решили да разшир€т категори€та „—тудентска награда“ – в „ћладежка награда“. “ака освен студенти в не€ ще могат да участват и ученици, които имат собствена разработка или продукт.

 онкурсът „Ќаградите на Ѕј»““ ще се проведе за 6-та година и целта му е да бъдат отличени организациите и личностите с принос за развитието на информационните и комуникационните технологии у нас. –егистраци€та е безплатна, като в конкурса могат да участват всички компании от » “ бранша, които са регистрирани съгласно българското търговско право.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас