Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
31 окт
2016
 
 

Сайтът Депозити с бъдеще на БНП Париба с отличие от световен конкурс

3006 прочитания

Специално отличие от Международните награди за уеб дизайн CSS Design Awards получи Интернет страницата „Депозити с бъдеще“ на БНП Париба, съобщиха отбанковата организация. Журито е оценило високо наскоро обновения уебсайт www.deposits.bnpparibas.bg за приложените творчески решения, функционалност, ползваемост и съдържание. Резултатите определят сайта като отличен в категория с много силна конкуренция, изтъкват от банката, която е представена в България от 1994 г.

Интернет страницата Депозити с бъдеще на БНП Париба получи специално отличие от Международните награди за уеб дизайн CSS Design Awards 2016.

Платформата предлага откриване и управление на първите в България изцяло онлайн банкови депозити, предназначени за клиенти, които предпочитат да управляват спестяванията си, без да посещават банков салон.

Прочетете още: БНП Париба вече предлага изцяло онлайн банкови депозити

„Престижната оценка на CSS Design Awards затвърждава позицията на БНП Париба като модерна финансова институция с фокус върху новите технологии. Онлайн платформата „Депозити с бъдеще“ премина през цялостна дигитална трансформация, за която се доверихме на надеждни партньори. И споделяме с тях гордостта от признанието за новия облик на сайта, резултат от партньорството ни с уеб агенция Despark, ангажирана с дизайна, цялостната дигитална стратегия и HTML кодирането, и с екипа на Consorsbank, отговорен за разработването на софтуерните решения по изграждането на сайта и за неговата поддръжка”, коментира Роман Романов, мениджър „Бизнес линия Депозити“ в БНП Париба за България.

Новият сайт е изграден с фокус върху подобреното потребителско преживяване. Откриването на нов депозит онлайн е оптимизирано до процес в няколко лесни стъпки. Динамичният Flat Design допринася за интуитивно възприемане на визуалното съдържание и е съобразен със съвременните тенденции в уеб дизайна. Съдържанието на платформата е организирано по начин, позволяващ бърз и лесен достъп до важна за потребителя информация. Депозитният сайт е оптимизиран на първо място за работа през мобилни устройства (mobile first).

Днес освен своите два клона в София и Варна, Групата БНП Париба е представена в България и чрез застрахователната компания БНП Париба Кардиф и дружеството за потребителско кредитиране – БНП Париба Лични финанси, и има общо над 1 500 служители.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас