Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Сървъри
28 окт
2016
 
 

Dell EMC разширява портфолиото си от конвергирани системи

4377 прочитания

Dell EMC обяви, че интегрира PowerEdge сървъри във VxRail Appliances и VxRack System 1000 за хиперконверирана инфраструктура (HCI). Сървърите са дългогодишна продуктова линия на Dell, а VX серията за съхранение на данни – на EMC. От вече обединената компания очакват общата инженерингова дейност с VMware да й позволи да предлага иновации с по-бърз темп.

“Това, че Dell EMC притежава както изчислителната, така и сторидж порциите от хипер конвергирания стак, е истинска революция за HCI порфолиото – споделя Тери МакКлуър, старши анализатор в Enterprise Strategy Group. – Това позволява на компанията да предостави повече избор на клиентите чрез инвестиционна защита, по-бърз процес на иновации и преимущества на веригата за доставки. Бързата интеграция на PowerEdge сървърите във VxRail Appliances и VxRack Systems е сериозен пример за това как в обединението си двете компании предоставят повече стойност и повече избор за клиентите.”

Прочетете още: Кажи здравей на стария си приятел Dell Technologies на 7 септември

Според компанията добавянето на PowerEdge сървъри във VxRail Appliances води до увеличена гъвкавост на хардуера и предлага възможности за по-фина мащабируемост. В цифри от там говорят за “250 пъти повече конфигурации, 40% повече CPU производителност за същата цена, 25% по-ниско начално ценово ниво и 2 пъти повече съхранение в all-flash нодове”.

При VxRack System 1000 пък добавянето на новия харуер води до “2.5 пъти повече капацитет и 40% повече CPU производителност за същата цена”.

От Dell EMC съобщават, че VxRack FLEX с PowerEdge-базирани нодове могат да бъдат поръчани още сега, като доставките се очакват през четвъртото тримесечие на 2016 г. VxRack SDDC с PowerEdge-базирани нодове с интегрирани PowerEdge ще могат да бъдат поръчани в края на годината. VxRail Appliances, интегрирани с PowerEdge сървъри могат да бъдат поръчани и ще бъдат налични през Q4 2016 в “повечето основни пазари”, а през 2017 г. ще се предлагат в в целия свят. VxRail Appliances с VMware Horizon за клиентска виртуализация ще са налични през декември 2016 г.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас