Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Триизмерен печат
26 окт
2016
 
 

Лектори от NVIDIA идват в София за конференцията CG2 Code for Art

Българската ИТ компания Chaos Group посрещна над 1000 архитекти и 3D артисти през първия уикенд от форума. На 29 и 30 октомври предстои сесията за програмиране.

1942 прочитания, 0 коментара

След големия успех на първата част от събитието за компютърна графика CG2 Code for Art, предстои сесията за програмиране, която ще се състои на 29 и 30 октомври в Интер Експо Център София. На нея участниците ще могат да чуят безплатно лекции на мениджъри от NVIDIA и да почерпят опит лично от един от двамата създатели на световноизвестния рендъринг софтуeр V-Ray, съобщават организаторите на конференцията CG2 Code for Art от Chaos Group.

Желаещите могат да се включат безплатно, ако се регистрират предварително на адрес: http://cg2.chaosgroup.com/conf2016/.

Организатор на конференцията CG2 Code for Art е Chaos Group.

Прочетете още: Предстои конференцията по компютърна графика CG2 Code for Art

По време на форума ще бъдат представени алгоритъмът, който български програмисти показаха на най-голямата научна конференция за компютърна графика в Анахайм, Калифорния и различни начини за използване на видео картите като средство за изчисления. В програмата са предвидени също лекции за повишаване на ИТ продуктивността, CUDA, Haskell и за всичко, което може да застане на кръстопътя между програмирането и визуализацията.

Основната цел на събитието е да даде възможност на млади и вдъхновени професионалисти да почерпят опит от най-изявените творци в областта на визуалните изкуства.

„В Chaos Group се стремим да образоваме хората в и извън компанията и да им помогнем да направят кариерата си по-успешна. Chaos Group e сред най-търсените източници на знание и информация за 3D индустрията. Като българска компания, бихме искали да споделяме това, което знаем и да повишаваме нивото на програмистите и 3D артистите в България“, каза Петър Митев, съосновател и изпълнителен директор на компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ТОП100 НА ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ КОМПАНИИ


Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Тод Англин, Progress:  София има страхотна общност от софтуерни разработчициТод Англин, Progress: София има страхотна общност от софтуерни разработчици

Конференцията DevReach се завръща в София, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главният евангелист на Progress.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас