Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Триизмерен печат
26 окт
2016
 
 

Лектори от NVIDIA идват в София за конференцията CG2 Code for Art

Българската ИТ компания Chaos Group посрещна над 1000 архитекти и 3D артисти през първия уикенд от форума. На 29 и 30 октомври предстои сесията за програмиране.

1430 прочитания, 0 коментара

След големия успех на първата част от събитието за компютърна графика CG2 Code for Art, предстои сесията за програмиране, която ще се състои на 29 и 30 октомври в Интер Експо Център София. На нея участниците ще могат да чуят безплатно лекции на мениджъри от NVIDIA и да почерпят опит лично от един от двамата създатели на световноизвестния рендъринг софтуeр V-Ray, съобщават организаторите на конференцията CG2 Code for Art от Chaos Group.

Желаещите могат да се включат безплатно, ако се регистрират предварително на адрес: http://cg2.chaosgroup.com/conf2016/.

Организатор на конференцията CG2 Code for Art е Chaos Group.

Прочетете още: Предстои конференцията по компютърна графика CG2 Code for Art

По време на форума ще бъдат представени алгоритъмът, който български програмисти показаха на най-голямата научна конференция за компютърна графика в Анахайм, Калифорния и различни начини за използване на видео картите като средство за изчисления. В програмата са предвидени също лекции за повишаване на ИТ продуктивността, CUDA, Haskell и за всичко, което може да застане на кръстопътя между програмирането и визуализацията.

Основната цел на събитието е да даде възможност на млади и вдъхновени професионалисти да почерпят опит от най-изявените творци в областта на визуалните изкуства.

„В Chaos Group се стремим да образоваме хората в и извън компанията и да им помогнем да направят кариерата си по-успешна. Chaos Group e сред най-търсените източници на знание и информация за 3D индустрията. Като българска компания, бихме искали да споделяме това, което знаем и да повишаваме нивото на програмистите и 3D артистите в България“, каза Петър Митев, съосновател и изпълнителен директор на компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Димитрина Апостолова, регионален мениджър Корпоративни продажби – Бургас, във Виваком:

Телекомуникациите са двигател за развитие на умните градове
Цифров офис от ново поколение:

Цифров офис от ново поколение:

Как да постигнем свободно движение на информация и автоматизиране на процеси?
Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Емил Китанов, Старши консултант, Елит Софтуер:

Някои детайли за Business Intelligence функциите на модерните ERP системи

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Предимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнесПредимствата на облачните ИТ услуги са достъпни за всеки бизнес

Добромир Тодоров е главен директор „Облачни услуги“ на HeleCloud. Той е бил съосновател и е управлявал множество стартъпи в сферата на технологичните и финансови услуги. С опит в архитектурните решения, сигурността и инженеринг на...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас