Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Триизмерен печат
26 окт
2016
 
 

Лектори от NVIDIA идват в София за конференцията CG2 Code for Art

Българската ИТ компания Chaos Group посрещна над 1000 архитекти и 3D артисти през първия уикенд от форума. На 29 и 30 октомври предстои сесията за програмиране.

2349 прочитания

След големия успех на първата част от събитието за компютърна графика CG2 Code for Art, предстои сесията за програмиране, която ще се състои на 29 и 30 октомври в Интер Експо Център София. На нея участниците ще могат да чуят безплатно лекции на мениджъри от NVIDIA и да почерпят опит лично от един от двамата създатели на световноизвестния рендъринг софтуeр V-Ray, съобщават организаторите на конференцията CG2 Code for Art от Chaos Group.

Желаещите могат да се включат безплатно, ако се регистрират предварително на адрес: http://cg2.chaosgroup.com/conf2016/.

Организатор на конференцията CG2 Code for Art е Chaos Group.

Прочетете още: Предстои конференцията по компютърна графика CG2 Code for Art

По време на форума ще бъдат представени алгоритъмът, който български програмисти показаха на най-голямата научна конференция за компютърна графика в Анахайм, Калифорния и различни начини за използване на видео картите като средство за изчисления. В програмата са предвидени също лекции за повишаване на ИТ продуктивността, CUDA, Haskell и за всичко, което може да застане на кръстопътя между програмирането и визуализацията.

Основната цел на събитието е да даде възможност на млади и вдъхновени професионалисти да почерпят опит от най-изявените творци в областта на визуалните изкуства.

„В Chaos Group се стремим да образоваме хората в и извън компанията и да им помогнем да направят кариерата си по-успешна. Chaos Group e сред най-търсените източници на знание и информация за 3D индустрията. Като българска компания, бихме искали да споделяме това, което знаем и да повишаваме нивото на програмистите и 3D артистите в България“, каза Петър Митев, съосновател и изпълнителен директор на компанията.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Интервю

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Иван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ниИван Георгиев, Kaufland Service: Развитието е ключово за бизнеса ни

Марката Кауфланд е позната у нас с веригата си от хипермаркети. Малцина обаче знаят, че от България се поддържат някои от нейните ключови системи, както и че тук се разработват перспективни технологии, които тепърва ще бъдат внедрявани в...

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас