Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
23 окт
2016
 
 

96 стажанти успешно завършиха 13-ата стажантска програма на Vivacom

30% от младежите са назначени на постоянна работа в компанията

3403 прочитания

През октомври завърши Лятната стажантска програма 2016 на Vivacom, проведена под надслова “VIVAROOMS Ключът е в теб!“. На официална церемония стажантите са получили своите сертификати и препоръки, наградени са и младежите, които са се отличили с различен принос към програмата – участници в състезания и конкурси, организирани от Vivacom, съобщиха от оператора.

Това е е 13-ата поред лятна стажантска програма на оператора. Кампанията продължи успешната традиция да предложи възможност за постоянна работа и повече от 30% от стажантите са избрали да останат в компанията.

Студентите, отличили се с презентационни умения

Прочетете още: 30 студенти от ТУ-София завършиха VIVACOM Техническа академия

Най-иновативния от студентските екипи

Програмата стартира през пролетта на 2016 г. и в нея са се включили поетапно различни групи стажанти от цялата страна. Всеки стажант е имал индивидуално назначен ментор, чиято задача е била да го подкрепя и насърчава в професионалното му развитие. Като част от проекта участниците са имали възможност да стартират кариера на трудов договор, да получат конкурентно заплащане и социални придобивки и да участват в специфични обучения по бизнес етикет и комуникация, презентационни умения и електробезопасност.

“Те се включиха и в мащабна благотворителна акция в различни общини. Акцията е част от приобщаването на младите хора към основните ценности на Vivacom и стремежа на компанията за вдъхновяващо и отговорно сътрудничество”, заявиха от телекома.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас