Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
20 окт
2016
 
 

Софтуерната компания CA Technologies започна дейност в България

С цел развитието на своята партньорска мрежа и укрепване на позицията си на пазара, компанията назначи Ангел А. Матеев като директор „Продажби и бизнес развитие“ за територията на България и Македония

4801 прочитания

Софтуерната компания CA Югоизточна Европа (CA SEE) обяви началото на дейността си в България. Организацията ще предоставя корпоративни, бизнес, софтуерни решения на местни организации в държавната администрация и частния сектор. Компанията засилва своя регионален екип с назначаването на Ангел А. Матеев като директор „Продажби и бизнес развитие“, с цел да се подобри присъствието на дружеството в България, както и привличането и развитието на ключови партньори, с чиято помощ да разшири бизнеса си. 

CA Technologies предлага водещи на пазара решения, които обхващат целия жизнен цикъл на приложенията, с което помага и осъществява дигиталната трансформация на оганизациите - от планирането, през разработката, до текущите операции - с най - високо ниво на сигурност, вградено във всеки етап. Със софтуера и решенията си CA помага на клиентите да успеят в новата „икономика на приложенията“, чрез осигуряване на средства за развитие, наблюдение и защита на техните приложения и инфраструктура, посочват от компанията. 

Ангел А. МатеевС назначаването на Ангел А. Матеев, CA Югоизточна Европа възлага надежди за разширяване на съществуващата си позиция на пазара, чрез насърчаване на използването и успешно налагане на решенията на CA в българските организации, активно използвайки и развивайки местни партньори. В новата си роля, Матеев ще ръководи търговската и пазарна стратегия с помощта на водещи локални ИТ компании, системни интегратори и доставчици на услуги, предоставяйки решения, които стимулират иновациите и успешното бизнес развитие на компаниите. Ангел има 17-годишен опит в български компании и международни корпорации в IT индустрията, в това число Cisco и Oracle където той успешно развива бизнеса, отговаряйки за голями корпоративни клиенти и държавния сектор, в България и в региона. В момента той специализира „Стратегическо управление и иновации“ в Copenhagen Business School и “Бизнес стратегии” в University of Virginia. 

Матеев ще докладва на генералния мениджър на CA Югоизточна Европа, Кириакос Апостолидис. “CA Technologies е една от най-големите независими софтуерни компании в света, която продължава да трансформира лицето на бизнеса. Клиентите в днешно време искат три неща: бързи, надеждни и сигурни транзакции, и CA е добре позиционирана в подпомагането на бизнеса за постигането на успех в тежките и предизвикателни условия. Опитът на Ангел и доброто познаване на пазара, партньорската екосистема, софтуера за корпоративни нужди, ще гарантира на CA успешното постигане на стратегията за растеж в България, така като сме успяли в другите страни в региона”, коментира Апостолидис. 

“Това е вълнуващ момент да се присъединя към CA Югоизточна Европа, каза Матеев - Организации от всякакъв тип и размер са подложени на огромна нужда от промяна, защото „икономиката на софтуерните приложения“ трансформира традиционните бизнес модели и предоставя нови възможности за растеж. В CA концентрираме стойността на нашето ноу-хау и силата на технологиите, за да предоставим софтуер и решения, от които нашите клиенти се нуждаят, за да ускорят и осигурят растежа им. Силно мотивиран и нетърпелив съм да дадем възможност на нашите корпоративни клиенти в България да използват ефективни решения за управление на ИТ и бизнес системи и процеси, да развием стабилна и печеливша местна екосистема от партньори и да допринеса за бъдещия успех на CA на българския пазар.”

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
ИТ МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА
Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Започна регистрацията за конкурса „ИТ мениджър на годината“

Наградите на списание CIO и сдружението „Клуб на ИТ мениджърите в България” се дават за значителни постижения в областта на управлението и развитието на информационните технологии.
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас