“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | „овешки ресурси
11 окт
2016
 
 

ћинистър «орница –усинова ще отличи "“ќѕ » “ –аботодател" на 2016 г.

ѕобедителите в петото юбилейно издание на класаци€та У“ќѕ » “ –аботодателФ ще бъдат оповестени тази вечер.

3873 прочитани€

«орница –усинова, министър на труда и социалната политика, ще връчи гол€мата награда на победител€ в петото юбилейно издание на класаци€та ““ќѕ » “ –аботодател” (Top ICT Employer).  ласирането е част от едноименни€ проект на ICT Media и JobTiger. ќтличените компании в конкурса ще бъдат наградени на церемони€ на 11 октомври 2016 г.

“ќѕ » “ –аботодател (Top ICT Employer) е проект на ICT Media и JobTiger

» през 2016 година проучването се проведе сред български и международни компании от телекомуникационни€, »“ и аутсорсинг секторите, опериращи на наши€ пазар. »зследването се осъществ€ва по методологи€ на специализираната в HR одит компани€ Audit Advice Associates (јјј).

ѕрочетете още: Accedia e най-добър » “ работодател на 2015 г.

ѕрез 2016 г. в проучването ““оп » “ –аботодател” се включиха 37 компании с общ списъчен състав 5421 служители, като до класациите достигнаха 31 компании с 3172 служители, което е рекорд сред всички издани€ на проекта досега.

ќсновните категории на финалната подредба са пет: „ћалки компании до 50 служители“, „»“ услуги“, „“елекомуникации“, „јутсорсинг на »“ услуги“, и  „–азвой на софтуер“. ќтделно от класациите по категории, тази вечер ще бъдат отличени трите компании с най-високи резултати в общото крайно класиране.

»нициативата се организира със съдействието на ћинистерството на труда и социалната политика, Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии, Ѕългарската асоциаци€ за управление на хора, и јмериканската търговска камара в Ѕългари€.

ѕроектът н€маше да може да се реализира без всички партньори, които го подкрепиха - CSC Bulgaria, EPAM Bulgaria, Sofia Airport Center, адвокатско дружество „ƒинова, –усев и съдружници“, Sodexo, INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites.

„“ќѕ » “ –аботодател“ 2016 има за цел да открои предпочитаните работодатели в сферата на информационните и комуникационните технологии (» “) в Ѕългари€ и да очертае водещите тенденции в управлението и развитието на бранша. ѕроучването изследва факторите и степента на ангажираността и удовлетвореността на служителите в секторите информационни и комуникационни технологии и аутсорсинг.

“ази година, по повод петото юбилейно издание на проекта, сайтът на „“ќѕ » “ –аботодател“ е изц€ло обновен. ќсвен отличените работодатели през годините, в него могат да бъдат разгледани и всички специализирани дигитални издани€ в електронен вид.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас