Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
10 окт
2016
 
 

Софтуер на CSB-System - ERP система на 2016 г. на панаира IT&Business

3351 прочитания

Браншовият софтуер на CSB-System AG получи отличието „ERP-система на годината 2016“. За десети път реномираната награда бе връчена на панаира IT & Business в Щутгарт, Германия, състоял се на 5-ти октомври, съобщиха от дружеството.

Браншовият софтуер на CSB-System AG получи отличието ERP-система на годината 2016 на панаира IT & Business в Щутгарт, Германия

Независимата експертна комисия на „Center for Enterprise Research“ (CER) от университета в Потсдам обяви за победител браншовото решение на технологичната компания CSB в категорията „Храни и хранителни продукти“. Така журито оцени както браншовата специализация, така и обхвата и способността за интеграция на цялостното CSB-решение.

Прочетете още: CSB-System и GS1 със семинар за браншова компетентност в ХВП

„Със своите решения CSB-System AG заема пионерска роля в областта Индустрия 4.0 и показва как ще изглежда дигиталното бъдеще в преработката на храни. Точно в областите автоматизация и индустриална обработка на изображения става ясно какви предимства произтичат за фирмите от Smart Food Factory“, каза председателят на журито проф. д-р инж. Норберт Гронау.

За CSB-System AG това е вече втората награда за тази година. През май фирмата получи наградата Fleischerei Technik Award за своите решения за индустриално обработване на изображения „CSB-Vision“ в категорията автоматизация.

Цялостното CSB-решение покрива всички области на веригата на създаване на добавена стойност – като обхват и дълбочина, т.е. от първичното производство до потребителя и от машината до контролинга. Така CSB-System напълно отразява всички фирмени процеси според бранша в стандарт. Чрез модулното изграждане клиентите могат да въведат функционалности, които могат да им предоставят максималната добавена стойност.

„Наградата олицетворява нашата почти 40-годишна компетентност в хранително-вкусовия бранш. Освен това тя показва, че сме на правилния път с иновациите си, свързани със Smart Food Factory, като например нашето облачно решение, както и решенията за автоматизация и обработка на изображения“, каза д-р Петър Шимицек, председател на управителния съвет на CSB-System AG.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас