“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
03 окт
2016
 
 

«апочна регистраци€та за конкурса за наградите на Ѕј»“ за 2016 г.

Ќови категории, възможност за активни ученици и променени правила за специалната награда в конкурса тази година

2338 прочитани€
—траница 1 от 2

ќт 3 октомври 2016 г., започва регистраци€та за участие в конкурса „Ќаградите на Ѕј»“” за 2016 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. «а 6-ти път Ѕългарската асоциаци€ по информационни технологии (Ѕј»“) ще връчи награди в 12 категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. –егистраци€та е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 16 €нуари 2017 г. включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/. ¬ конкурса могат да участват всички компании от » “ бранша, които са регистрирани съгласно българското търговско право.

ќт 3 октомври 2016 г. започва регистраци€та за участие в конкурса за наградите на Ѕј»“ за 2016 г. за принос в развитието на » “

ќт Ѕј»“ об€сниха, че в отговор на бързото развитие на » “ индустри€та, тази година организационни€т комитет е направил промени в категориите и регламента. ¬ъвеждат се 2 нови категории, дава се възможност за кандидатстване на ученици и са гласувани нови правилата за специалната награда на Ѕј»“.

Ќовите категории са "«начителен корпоративен » “ проект" и "Internet of Things (»нтернет на нещата)", за които компаниите могат да подават кандидатурите си с най-актуалните си разработки и решени€.

«а „«начителен корпоративен » “ проект“ са допустими както » “ проекти на български не-» “ компании, така » “ проекти на » “ компании за техни клиенти в Ѕългари€ или чужбина. ∆урито ще оцен€ва иновативност, мащаб, технологични, процесни и бизнес предизвикателства, потенциал за развитие на доставчика и клиента в резултат на изпълнени€ проект, принос за позиционирането на български€ » “ сектор като надежден партньор.

¬ категори€та Internet of Things ще бъдат отличени разработени и действащи проекти или продукти в областта на »нтернет на нещата, създадени от или с активното участие на български личности или екипи. ўе се оцен€ват иновативност, бизнес и социален ефект, текуща клиентска база и потенциал за развитие. ѕроектът/продуктът тр€бва да има клиенти от минимум 6 месеца към датата на кандидатстване за наградата.

ѕромените в правилата за специалната награда са, че т€ ще се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации, като за тази категори€ н€ма да се подават кандидатури.

1 2
Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас