Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
28 сеп
2016
 
 

В помощ на бизнеса - електронен документооборот от Konica Minolta

Какво е бизнес процес, какви са ползите от автоматизирането на документните процеси в компанията и как електронният документооборот може да повиши ефективността ви, ще научите по време на уеб дискусия на Konica Minolta на 4 октомври.

3729 прочитания

Резултатите от автоматизирането на бизнес процесите в една организация с помощта на система за електронен документооборот могат да бъдат сравнени с ефекта от въвеждането на поточната линия в производството – ускорява се предаването на данни между различните звена и се установява точно регламентиране на действията на всеки етап от работата с данните. Като следствие се намалява броят на допусканите грешки, повишава се специализацията на сътрудниците при изпълнението на отделните операции, расте производителността на труда. Накратко, организацията е в състояние да изпълнява значително повече бизнес операции, без да увеличава броя на своите служители. 

Коника Минолта

Специализирано решение от Konica Minolta за оптимизация на работните процеси ви дава възможност бързо и лесно да автоматизирате бизнес процесите, рутинните задачи и съвместната работа с документи. То улеснява създаването и подобряването на всички бизнес процеси с документи и оптимизира процеса на дигитализация на документите.

Прочетете още: Konica Minolta става пилотен клиент на криптиращата платформа Qabel

Какво е бизнес процес, какви са ползите от автоматизация на документните процеси в компанията и какви са някои от успешните бизнес практики? На тези и други въпроси ще потърсим отговор по време на уебинар на Konica Minolta на 4 октомври, 10.30 часа.

Дискусията се организира от технологичния сайт IDG.bg в партньорство с Konica Minolta. 

Сред участниците в дискусията ще бъдат Димитър Сотиров, консултант "Бизнес процеси" в Коника Минолта България, и Георги Спасов, търговски консултант в Коника Минолта България. 

Подробности за официалните гости, които ще участват в обсъждането, въпросите, които ще бъдат обсъдени, както и възможност да се регистрирате, можете да намерите на http://discussions.idg.bg/132.

Слушателите също имат възможност да участват в обсъждането, като изпращат предварителни въпроси на http://discussions.idg.bg/132/questions, които ще бъдат зададени по време на уебинара.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас