Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Смартфони
27 сеп
2016
 
 

Мтел отново ползва Viber канала, този път за детския часовник Myki

33% е отстъпката с промокод от Viber канал на оператора

3611 прочитания

33% по-евтино може да се купи детския смарт часовник MyKi, ако се се поръча през публичния канал на Мтел във Viber. В чат канала на мобилното приложение потребителите могат да намерят специалния промо код, с който ще ползват отстъпката.

Мтел отново ползва Viber канала, този път за детския часовник Myki

Устройството, разработено от българската фирма Алтерко Роботикс, е подходящо за деца на възраст от 4 до 10 г. и дава възможност за входящи и изходящи разговори, изпращане на гласови съобщения и приемане на текстови съобщения. Часовникът предоставя бързи бутони за набиране, чрез които детето за секунди може да се обади на своите родители. MyKi разполага и със SOS бутон за връзка при спешен случай с родител или друг роднина. Часовникът MyKi работи с вградена SIM карта и може да бъде контролиран, наблюдаван и настройван през специалното мобилно приложение MyKi Watch за Android и iOS.

Прочетете още: Allterco: Излизаме на борсата, за да променим модела на работа

Мтел предлага на потребителите MyKi с абонаментния план Мтел безкрай XS за 19,43 лева в брой или 1 лев на лизинг, вместо за 29 лева в брой или 1,5 лева на изплащане. Промоцията важи при подписване на нов договор или за клиенти с договор, който изтича след по-малко от 3 месеца. Абонаментният план безкрай XS е с месечна такса 6,99 лв. и включва неограничени минути към 1 номер и 50 минути към всички национални мобилни мрежи. Този план не е достъпен за другите смартфони.

Освен от Мтел, часовникът се предлага и от Теленор, но за 49 лв. в брой с план Junior, чиято месечна такса е 7,99 лв. на месец с неограничени минути към всички номера в мрежата на оператора, както и 50 минути извън нея.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас