“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ћалък и среден бизнес
17 сеп
2016
 
 

Ѕългари€ ще представи родната »“ индустри€ на Webit.APAC в —ингапур

5804 прочитани€

Ќа международната конференци€ за дигитални иновации Webit.APAC в јзи€ Ѕългари€ за първи път ще представи »“ сектора. —ъбитието ще се проведе на 20 септември 2016 г. (вторник) в —ингапур. »зпълнителни€т директор на »зпълнителната агенци€ за насърчаване на малките и средните предпри€ти€ (»јЌћ—ѕ) ћариета «ахариева ще вземе участие в международната конференци€ и ще представи възможностите на българската » “ индустри€.

»јЌћ—ѕ е партньор при организирането конференци€та, а на 20 септември 2016 е домакин на собствен форум в рамките на Webit.APAC 2016, на което ще има официално представ€не на Ѕългари€ и срещи с представители на бизнеса и държавната администраци€ на —ингапур

Webit.APAC е водещо азиатско събитие за технологии, инвестиции в компании, дигитален маркетинг и иновации през последните н€колко години. ѕровежда се под домакинството на The National Research Foundation (NRF) и офиса на премиера на —ингапур —€н Ћун. »јЌћ—ѕ е партньор при организирането конференци€та, а на 20 септември 2016 е домакин на собствен форум в рамките на Webit.APAC 2016, на което ще има официално представ€не на Ѕългари€ и срещи с представители на бизнеса и държавната администраци€ на —ингапур. ћариета «ахариева ще открие събитието, чи€то цел е да бъдат представени възможностите за насърчаване износа на българските малки и средни предпри€ти€ и връзките между »јЌћ—ѕ и държавните структури от —ингапур. ѕредвижда се да бъдат обсъдени механизмите за стимулиране на развитието на предприемаческата екосистема между двете държави чрез обм€на на опит, знани€ и общи проекти.

ѕрочетете още: ѕовече проекти за по-малки суми очакват тази година в Ќ»‘

—ъбитието се организира по проект на »јЌћ—ѕ: „—ъздаване на услови€ за устойчиво развитие и успешно интегриране на българските предпри€ти€ на европейски и международни пазари, чрез осигур€ване на подкрепа за участие в международни търговски панаири и конференции“, финансирана по ќперативна програма „»новации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от ≈— чрез ≈вропейски€ фонд за регионално развитие.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас