Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
06 сеп
2016
 
 

Мобилният оператор bob добавя 2 нови тарифни плана

Тарифите nicebob и coolbob допълват досегашната тарифа lightbob без месечна такса

2787 прочитания

От 3 септември виртуалният мобилен оператор bob (собственост на Мтел) ще пусне два нови тарифни плана, които ще са с месечни такси 5,99 и 8,99 лв. и ще включват минути за разговори и мобилни данни. Освен това са предвидени допълнителни дневни екстри, чрез които към плановете се добавят минути или мегабайти за мобилен интернет.

Тарифите nicebob и coolbob допълват досегашната тарифа lightbob без месечна такса

 

Прочетете още: Виртуалният оператор bob обяви пакет с 2 пъти повече MB

Новото портфолио на bob ще включва както досегашния план lightbob без месечна такса, но с минимално месечно потребление от 2 лв., така и новите предложения nicebob и coolbob. И в трите плана първоначално са включени 100 минути за разговори към всички национални мрежи в страната, които са валидни за срок от един месец.

Срещу 5,99 лева на месец планът nicebob предоставя 80 национални минути за разговори, а потребителите на coolbob ще получат 120 национални минути за разговори и 120 МВ интернет, като таксата за този план е 8,99 лева месечно. И трите пакета имат първоначална активационна такса 9,9 лева, а след изчерпване на включени минути разговорите към всички мрежи са по 0,108 лева на минута. Цената на 1 MB пък е 49 стотинки и за трите плана.

Операторът предлага и дневни екстри, с които клиентите да допълват своите планове. 1 лев на ден струва дневната добавка за мобилен интернет, която осигурява 1000 МВ за сърфиране в мрежата. За същата сума потребители могат да се сдобият с 1000 ационални минути за разговори, които да използват в рамките на 24 часа.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас