Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Интернет
23 авг
2016
 
 

БНП Париба вече предлага изцяло онлайн банкови депозити

Партньори в разработката на сайта са Despark и Consorsbank

3544 прочитания

БНП Париба съобщи, че предлага първите по рода си изцяло онлайн банкови депозити в страната, предназначени за клиенти, които предпочитат да управляват спестяванията си, без да посещават банков салон, посредством новия сайт www.deposits.bnpparibas.bg.

БНП Париба съобщи, че предлага първите по рода си изцяло онлайн банкови депозити в страната

Сайтът за депозити на БНП Париба е преминал през цялостна дигитална трансформация, която да даде ново лице на продукта „Депозити с бъдеще“ в онлайн среда, обясняват от банката. „Модерният и динамичен флат дизайн е разработен с акцент върху визуалното съдържание и е съобразен със съвременните тенденции в уеб дизайна. Депозитният сайт е оптимизиран на първо място за работа през мобилни устройства (mobile first), поради увеличаващия се в световен мащаб мобилен трафик, който генерира основното интернет потребление в наши дни. Responsive дизайнът е оптимизиран за всички последни версии браузъри и най-популярни операционни системи“, допълват от банката.

Прочетете още: БНП Париба: Смартфонът е най-важното технологично устройство

Екипът, изградил новия сайт, обръща специално внимание на подобреното потребителско преживяване. Процесът на откриване на нов депозит онлайн е оптимизиран в няколко отделни стъпки. Информационната структура на сайта също е подобрена – съдържанието е организирано по лесен и достъпен начин, като е поставен фокус върху конкретни ключови действия. На всяка страница има насочваща секция „Често задавани въпроси”, за да може потребителят да открие бързо необходимата информация, която да улесни избора му. Калкулаторът и формата за откриване на депозит са разположени на видно място на началната страница. Партньори в разработката на сайта са уеб агенция Despark, отговорни за дизайна, HTML кодирането и цялостната дигитална стратегия, както и Consorsbank, отговорни за разработването на софтуерните решения, използвани за изграждането на сайта, и за неговата поддръжка, посочват от банката.

„Финансовите институции в световен план се отнасят резервирано към динамичното развитие на дигиталната среда. От друга страна, технологиите еволюират, изискванията на нашите клиенти непрекъснато се повишават и ние трябва да можем да ги удовлетворим”, коментира Роман Романов, мениджър „Бизнес линия Депозити“ в БНП Париба за България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас