Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
28 юли
2016
 
 

Теленор обяви нови роуминг пакети за Еврозоната

11 лв. за 500 MB мобилен интернет в роуминг, валидни за една седмица, обяви Теленор

3524 прочитания

Нови допълнителни роуминг пакети за мобилен интернет и за разговори+данни обяви Теленор. Пакетите са предназначени специално за пътувания в Еврозоната и са с валидност 7 дена или 24 часа.

11 лв. за 500 MB мобилен интернет в роуминг, валидни за една седмица, обяви Теленор

Седмичният пакет Call&Surf EU L се продава за 21,99 лв. и включва 1000 MB, 500 минути и 500 SMS в роуминг в Еврозоната. Дневният пакет Call&Surf EU S се предлага за 7,99 лв. и предоставя 200 MB, 200 минути разговори и 200 SMS.

Прочетете още: Теленор успя да вдигне с 4,5% приходите си за второто тримесечие

Теленор обнови и пакетите, включващи само мобилен интернет в страните от ЕС. Пакетите Roam&Surf EU, варианти М и L, са валидни за 7 дни. Първият с цена 10,99 лв. предоставя на клиентите 500 MB, а вторият им осигурява 1000 MB, но цената е 19,99 лв. Пакетът Roam&Surf EU S важи 24 часа се предлага за 3,99 лв. и включва100 MB.

Обновените роуминг пакети са достъпни за всички частни и бизнес клиенти на абонаментни и предплатени планове. Интервалът на първоначално и последващо тарифиране на мобилен интернет е на 100 КB. При изчерпване на включени минути и SMS, преди изтичане на валидността на пакет Call&Surf EU, таксуването им продължава да се извършва по стандартни роуминг цени или по условия на други активни допълнителни пакети. В портала lp.telenor.bg клиентите на оператора могат и да следят своето потребление в реално време.

Теленор предлага 4G роуминг в 23 държави: Гърция, Германия, Австрия, Франция, Канада, Русия, Дания, Швеция, Холандия, Турция, Сърбия, Израел, Норвегия, Черна Гора, Румъния, Унгария, Чехия, Словакия, Финландия, САЩ, Монако, Италия и Белгия.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас