Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
27 юли
2016
 
 

Два нови бързи етикетни принтери от Brother

3956 прочитания

Два нови етикетни принтери пуска на българския пазар японският производител Brother. Според компанията моделите PT-P900W и PT-P950NW са най-бързите такива машини с висока резолюция от нейната серия P-Touch, постигайки скорост от 60 мм в секунда.

Също така устройствата (които заменят по-старите PT-9700PC и PT-9800PCN) предлагат и широка съвместимост с ленти – до 36 мм. Печатното поле пък е с ширина 32 мм, което осигурява печат почти от край до край.

Brother PT-P950NW в комбинация с модула Touchpanel Display.

Прочетете още: Скенери на Brother получиха сертификат от Kofax

Според Brother новите принтери са разработени с идеята да предлагат супер свързаност. Те разполагат с USB порт и Wi-Fi поддръжка, а PT-P950NW допълнително предлага и кабелна мрежова връзка, която позволява на няколко потребителя да отпечатват етикети с помощта на безплатния софтуер P-touch Editor.

Също така моделите могат да бъдат използвани и без наличен източник на електрозахранване, благодарение на опционалната литиева батерия, която се презарежда. За PT-P950NW се предлага и допълнителен Bluetooth модул за безжична връзка със специализирани PDA и таблети за създаване на персонализирани етикети без да е необходим компютър.

И двата нови модела, PT-P900W и PT-P950NW, могат да бъдат използвани с мобилното приложение Brother iPrint&Label за дизайн и отпечатване на етикети от смартфон или таблет. За професионалистите се предлага и софтуерът Mobile Cable Label Tool, което е разработено специално за печатане на етикети за телеком и електрически инсталации.

Опционалните аксесоари като Touchpanel Display модула пък предлагат отпечатване на етикети само с едно докосване, без нужда от PC. Touchpanel Display разполага с вграден часовник, който позволява, например, поставянето на дата „най-добър до:“ на хранителни продукти. Автоматичното разпознаване на лентата позволява на екрана да се види как ще изглежда етикетът след отпечатване.

Етикетните принтери Brother PT-P900W и PT-P950NW се предлагат на цена съответно 583 и 975 лв. с ДДС.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас