Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Образование
04 юли
2016
 
 

ERP.BG подпомага Пловдивския университет чрез партньорска програма

Програмата включва развита цялостна методология за обучение на преподаватели и студенти, безплатни лицензи за ERP системата EnterpriseOne®, настроена база данни с примери от практиката, учебни материали и упражнения, участие в обучителния процес посредством изнасяне на лекции, провеждане на майсторски класове, водене на семинарни занятия и консултации.

3540 прочитания

Българската софтуерна компания ERP.BG съобщи, че ще подкрепи Факултета по икономически и социални науки в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, който започва нова магистърска програма „Икономическо моделиране и бизнес анализ“ с всички ресурси, в рамките на партньорска програма, разработена за учебните заведения. Програмата включва развита цялостна методология за обучение на преподаватели и студенти, безплатни лицензи за ERP системата EnterpriseOne®, настроена база данни с примери от практиката, учебни материали и упражнения, участие в обучителния процес посредством изнасяне на лекции, провеждане на майсторски класове, водене на семинарни занятия и консултации.

„ERP.BG отдавна има мащабна стратегия за сътрудничество с образователни институции. Идеята ни е да разпространим ERP знанието не само в софийските университети, а из цялата страна. Подкрепяйки университетите, всъщност ние правим дългосрочна инвестиция за развитието на ERP бранша“, казва доц. д-р Наталия Футекова, управляващ съдружник на ERP.BG и основател на ERP Academy.

През май представители на ERP.BG като част от ERP Academy посетиха ПУ „Паисий Хилендарски“ с безплатна лекция на тема „Запознаване с ERP, BI и CRM”. Това беше поредното събитие в страната, което се организира от водещи експерти с цел да разпространи знанието за бизнес софтуера сред максимално голям брой хора.

Прочетете още: Облачнa ERP обхваща цялата оперативна и административна дейност на Инкофудс ООД и Инкозметикс АД

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас