“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | »нфраструктурно управление
28 юни
2016
 
 

Intracom Telecom внедри безжичната си система WiBAS-OSDR в »ндонези€

4498 прочитани€

Intracom Telecom подписа договор с Lintasarta, една от водещите » “ компании в »ндонези€. —поред услови€та на споразумението, Intracom ще предостави на индонезийската компани€ сво€та най-нова Point-to-Multipoint (PtMP) безжична система WiBAS-OSDR, както и системата си за управление на мрежа uni|MS. «а внедр€ването на базовите станции и терминали Intracom Telecom ще си партнира с netWAVE, индонезийски системен интегратор и доставчик на решени€.

Lintasarta е избрала решението WiBAS-OSDR след провеждане на международен търг, техническа оценка и обширни полеви тестове на предлаганите системи.  омпани€та се стреми да осигури висококачествена широколентова връзка на своите корпоративни клиенти в »ндонези€, чийто брой непрекъснато расте, об€сн€ват от Intracom. —истемата WiBAS-OSDR ще се използва за модернизирането на мрежата на Lintasarta в лицензирани€ честотен обхват около 10,5 GHz. ќчаква се проектът да бъде изпълнен до кра€ на 2016 .

„Lintasarta ще се възползва от впечатл€ващите възможности на WiBAS-OSDR, а именно най-гол€м капацитет в отрасъла, най-добра цена на мегабит и модулаци€ 1024-QAM. ќчаква се чрез оптимизаци€та Lintasarta да намали годишните си разходи за такси за работни честоти и наем и да подобри оползотвор€ването на честотните си ресурси“, об€сн€ват от системни€ интегратор, който има и поделение в —офи€.

ѕрочетете още: Intracom Telecom със сертификат по клауд програма на Cisco

 лиентите, които се възползват от възможностите на най-новата PtMP безжична система на Intracom Telecom, се простират от ёжна јфрика – Internet Solutions, през –уси€ – MTS Group, ќбединените арабски емирства – Etisalat, до —ловаки€ – Slovanet.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас