Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Решения за печат
27 юни
2016
 
 

Скенери на Brother получиха сертификат от Kofax

3889 прочитания

Със сертификати за съвместимост със системите за дигитализиране на документи от софтуерната компания Kofax се сдобиха скенери на японската марка Brother. Сред тях да моделите PDS-5000F и PDS-6000F, както и гамата от настолни скенери ADS 2.0 (ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и ADS-3600W). След проведени тестове устройствата са са получили сертификат за съвместимост с платформите Kofax VRS (VirtualReScan) Elite 5.1 и Kofax Express 3.1.

Kofax VRS е софтуер за подобряване на сканирани изображения, който позволява дигитализиране на документи и оптичното разпознаване на текст. Според компанията нейната технология пести време и се увеличава работоспособността на всички служители, имащи отношение към работата с хартиени оригинали.

Brother PDS-6000F

Прочетете още: IDC: Спад при принтерите, ръст при управляваните печатни услуги

„Получените сертификати Kofax демонстрират доверието на индустрията за обработка на документи към продуктите на Brother – посочва Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България. – Те са надеждна, ефективна и пестяща време инвестиция, която в истинския смисъл на думата е „на ваша страна“.“

Според Brother професионалните модели Brother PDS-5000F и PDS-6000F са удачен избор за сканиране на много широк набор от носители – от крехки хартиени оригинали, до каталози и снимки. Те са подходящи за сканиране на книги и паспорти. Възможността за автоматично двустранно сканиране значително повишава производителността, която достига до 80 страници в минута.

Настолните скенерите от фамилията Brother ADS 2.0 също поддържат автоматично двустранно сканиране със скорост 50 стр./мин. Те са разчетени за натоварване до 5000 страници месечно.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас