Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
27 юни
2016
 
 

Quality House с нов офис в Сърбия

3354 прочитания

Българската компания за софтуерно тестване „Куолити Хауз“ ЕООД (Quality House) обяви откриването на регионален офис в Нови Сад, Сърбия. Новото звено ще предлага консултантски и аутсорсинг услуги за клиенти както на сръбския, така и на други пазари, обясняват от фирмата. От там допълва още, че експертният център в Сърбия ще се се интегрира напълно към екипите в София и Пловдив, предоставяйки на клиентите разширено портфолио от експертиза, добри практики и високо качество на услугите.

По думите на Предраг Скокович, управляващ партньор и изпълнителен директор в „Куолити Хауз“ Сърбия, историята на идеята за отваряне на новия офис може да бъде проследена до 2008 г. когато той се запознава с основателя на фирмата Митко Митев. През следващите осем години те работят съвместно по популяризиране на софтуерното тестване и неговата неразделна роля в процеса на разработка на всеки продукт.

„Определено съм много развълнуван и оптимистично настроен към новооткрития ни офис в Нови Сад, Сърбия – споделя Митев. – Екипът на „Куолити Хауз“ Сърбия е естествена и осъзната стъпка от плановете за разширение на компанията и утвърждаване присъствието й на регионалния пазар.“ Според него новият офис ще допринесе не само за ускоряване темповете на растеж на компанията, но и ще изиграе ключова роля за изграждането на нови дългосрочни партньорства, предлагайки най-доброто съотношение между качествени услуги и конкурентни цени.

Прочетете още: Над 200 софтуерни специалисти от 16 държави участваха в SEETEST 2015

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас