Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | CAD/CAM/CAE
20 юни
2016
 
 

Софтуер на българската ЕнгВю Системс ще управлява плотери на Aristo

5582 прочитания

Българският разработчик за CAD/CAM софтуерни решения ЕнгВю Системс София АД сключи договор с германския производител на многофункционални режещи плотери Aristo Graphic Systeme GmbH & Co. В резултат на партньорството машините на компанията със софтуер на ЕнгВю Системс за управление на процеса по създаване на опаковки и дисплеи.

Двете организации представиха съвместното си решението на тазгодишното издание на световното изложение на печатарската и опаковъчна индустрия „Друпа“. CAD/CAM софтуерът носи името Aristo Designer.

Прочетете още: Българската фирма EngView Systems стъпва на нови пазари

„Изключително удовлетворен съм, че след дългогодишно успешно партньорство с Aristo, ние предприехме следващата стъпка от развитието на нашето сътрудничеството – заяви изпълнителният директор на ЕнгВю Системс, Георги Маринов. – Уверен съм, че продуктовата интеграция е правилното решение за двете страни и ще предостави на клиентите цялостна и гъвкава система за производство на опаковки и дисплеи, като намали разходите за изработването на множество прототипи.“ Фирмата е част от групата на Сирма Груп Холдинг АД.

Aristo Designer се предлага с библиотека от параметрични дизайни и компоненти, които предоставят възможност за бързо и лесно моделиране на структурни дизайни, запазвайки функционалността на класическите методи на чертане. Модулът за триизмерна визуализация дава възможност за окончателна технологична проверка на разработената структура преди да се пристъпи към нейното изрязване, обясняват от разработчика. Интеграцията с Adobe Illustrator пък улеснява създаването на графичното оформление и подпомага навременната комуникация между графичните и структурните дизайнери. Системата предлага САМ модул за директна комуникация с режещата машина като генерира оптимален път на рязане и свързване с машината.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас