Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ERP, CRM, BI
13 юни
2016
 
 

Тим Вижън реализира ERP проект в България, Сърбия и Гърция

3110 прочитания

Мащабен проект за внедряване на системи за управление на бизнеса в офисите на логистичната компания GEFCO в Сърбия и Гърция приключи консултантската компания Тим Вижън (Team Vision). Проектите са осъществявани паралелно и са финализирани за по-малко от месец.

Тим Вижън вече е внедрила ERP системата Microsoft Dynamics NAV в българския офис на GEFCO, като в рамките на проекта са извършени и редица интеграции между нея и други системи за управление на морския и наземен транспорт, работещи при клиента. След успеха на проекта и свързаното с него повишаване ефективността на работа в GEFCO, логистичната компания е взела решение да се довери на българското дружество за бизнес софтуерни проекти и при внедряването на ERP системи в своите регионални офиси.

„Радващо е, че в следствие на добре реализирания проект за GEFCO в България, екипът ни получи възможността да отговаря и за информационната инфраструктура на компанията в нейните международни офиси, обезпечавайки разрастването на тяхната дейност – посочва Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим Вижън България. – С успешното внедряване на двете системи в Сърбия и Гърция, при това в много кратки срокове, Тим Вижън България за пореден път доказва, че може да реализира сложни проекти, включващи няколко свързани помежду си ERP системи в различни държави, както и редица други интеграции. Това е успех както за нашата фирма, така и за българския софтуерен бранш като цяло, тъй като го прави по-разпознаваем като регионален партньор за мащабни проекти в сферата на бизнес софтуера.“

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас