Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Аутсорсинг
08 юни
2016
 
 

Третото издание на националната аутсорсинг конференция наближава

3071 прочитания

Седмица остава до началото на третото издание на националната аутсорсинг конференция. Тази година тя ще се състои на 16 юни под наслов „Аутсорсингът – индустрия на акронимите. Българският бизнес отговаря на променящата се среда“, напомнят организаторите от Капитал и Българската аутсорсинг асоциация.

Една от най-бързо развиващите се и динамични индустрии в България - аутсорсингът - е носител на иновации, нови бизнес модели, непознати професии и знания, но дали сме готови за това? Как инвеститори, консултанти и юридически съветници, строителни фирми и специалисти по човешки ресурси ще свържат точките? Дали българската икономика е достатъчно зряла, за да бъде домакин на една индустрия от бъдещето? Как може частният сектор в аутсорсинг екосистемата да бъде партньор в изграждането на икономиката на бъдещето? На тези въпроси ще се опита да отговори конференцията.

На 16 юни в Event Center Sofia за трета поредна година ще се съберат лидери в аутсорсинг сектора, изпълнителни директори и висши мениджъри, за да вземат участие в събитие, което според организаторите се превърна в платформа за стратегическото и дълбочинно отразяване и независим поглед на бизнеса и всички заинтересовани страни.

Прочетете още: Everest Group предвижда бъдеще и ръст за аутсорсинг индустрията у нас

В събитието ще участват Росен Плевнелиев, Президент на Република България, Петер Щтор, съветник стратегически сделки в HP Enterprise Services за Централна и Източна Европа, Пол Харт, действащ мениджър и старши управляващ консултант за UK Relationship Alignment & Governance Practice, Сара Бърнет, вицепрезидент за Европа в Everest Group, Тил Хандорф, съучредител и член на управителния съвет на BW Business Bridge и директор на Sourceconomy GmbH, Айдриан Куейл, управляващ съдружник на Avasant Europe и член на Консултативния съвет на Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания, Анураг Сривастава, директор практика в Everest Group, Станимира Пашова, мениджър офис площи във Фортън, Мартин Драгоев, директор инвестиции и продажби в Галакси Инвестмънт Груп, Дарина Пенева, управляващ директор на Стантън Чейс България.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас