Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Бизнес
08 юни
2016
 
 

300 малки и средни предприятия участват в програмата Модерният бизнес

2642 прочитания

Над 1000 представители от над 300 малки и средни компании са присъствали на събитията, организирани от Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и Майкрософт България. Инициативата е озаглавена „Модерният бизнес“ и целта й е увеличаване на конкурентоспособността на предприятията чрез използване на съвременни ИТ решения.

„Модерният бизнес“ стартира на 21 януари и ще е активна до 30 юни 2016г. На срещи, които се проведоха в 15 български града инициаторите на програмата запознаха участниците с предимствата, които технологиите дават на бизнеса, начините за намаляване на разходите и увеличаване на конкурентоспособността на предприятията чрез използване на съвременни ИТ решения, както и с възможностите за подобряване на комуникацията между ИАНМСП и бизнеса.

Прочетете още: ИАНМСП финансира национален щанд на Hannover Messe 2016

В рамките на програмата Майкрософт дава възможност на малките и средни предприятия да се възползват от безплатно внедряване на Office365, обучение на служителите и консултации за ИТ екипите за използване функционалностите на пакета от услуги. След безплатното внедряване, проведените обучения и консултации се дължи абонаментна такса при „изключително изгодни условия“, обясняват от компанията.

В рамките на програмата партньорите осигуряват достъп и до специализирани бизнес тренинги и лекции в подкрепа конкурентоспособността и бизнес планирането във фирмите.

На www.moderenbiznes.bg всички заинтересовани предприятия могат да намерят подробна информация за предлаганите възможности и да се запишат за програмата до 30 юни 2016 г. На сайта те могат да оставят контактите си, за да получат персонализирано предложение спрямо техните нужди, както и да намерят списък с партньори, които работят по реализацията на програмата.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас