“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ¬ести
07 юни
2016
 
 

»раван ’ира е преизбран за председател на Ѕ‘ЅЋ

 арел  рал, регионален мениджър на Д„≈«Ф, и Ћевон ’ампарцум€н, главен изпълнителен директор на Д”ни редит ЅулбанкФ, са новите лица в ”правителни€ съвет на форума

3213 прочитани€

√енерални€т директор на Hewlett Packard Enterprise за Ѕългари€ »раван ’ира беше преизбран за председател на Ѕългарски€ форум на бизнес лидерите (Ѕ‘ЅЋ) по време на годишното ќбщо събрание на организаци€та, провело се на 6 юни.  арел  рал, регионален мениджър на „„≈«”, и Ћевон ’ампарцум€н, главен изпълнителен директор на „”ни редит Ѕулбанк”, са новите лица в ”правителни€ съвет на форума. Ќа събитието присъстваха представители на над 30 членове на организаци€та – част от най-големите и успешни компании в Ѕългари€, а официален гост бе “им Ѕуйсере, ръководител на търговски€ отдел в ѕосолството на ¬еликобритани€ у нас.

„ќбщността на Ѕългарски€ форум на бизнес лидерите има ключова рол€ в утвърждаването на бизнес етиката и корпоративната социална отговорност вече 18 години”, подчерта “им Ѕуйсере в началото на ќбщото събрание.

„Ѕлагодарим за активното ви участие в многобройните проекти на форума през 2015 г. ¬ашата подкрепа означава много за нас и е причината да продължаваме да работим, за да постигнем визи€та си да направим Ѕългари€ още по-привлекателна за инвестиции, работа и живот”, приветства присъстващите председател€т »раван ’ира. »зпълнителни€т директор √еорги –уйчев отчете дейностите през изминалата година и представи приоритетите за 2016 г.

ѕрочетете още: ». ’ира: ‘окусът на стратеги€та на HPE пада върху ползата за клиентите

ƒелегатите единодушно гласуваха за втори тригодишен мандат на »раван ’ира като председател на ”—. „леновете на ‘орума подкрепиха кандидатурите и на ћари€ Ўишкова, управл€ващ съдружник на „≈…ћ— ’юман  епитал и ƒейл  арнеги “рейнинг”,  амели€ —лавейкова, изпълнителен директор на „Ўел Ѕългари€”, и ¬есела »лиева, управл€ващ партньор на „ёник ≈стейтс”, чиито мандати също б€ха подновени.

Ќовоизбраните членове на Ѕорда са нови€т регионален мениджър на „„≈«”  арел  рал, поел компани€та през октомври 2015 г., и Ћевон ’ампарцум€н, главен изпълнителен директор на „”ни редит Ѕулбанк”, ко€то наскоро се присъедини към Ѕ‘ЅЋ.

¬сички те се ангажираха да работ€т за насърчаването и попул€ризирането на устойчивите и отговорни практики и етичните стандарти в бизнеса, да подобр€ват диалога между частни€ сектор и всички заинтересовани страни, както и да защитават интересите на членовете на организаци€та.

„ленове на Ѕорда на Ѕ‘ЅЋ (отл€во над€сно):  амели€ —лавейкова, ћаксим Ѕехар, ћари€ Ўишкова, »раван ’ира, ¬есела »лиева, «о€ ѕаунова,  арел  рал

„ленове на Ѕорда на Ѕ‘ЅЋ (отл€во над€сно):  амели€ —лавейкова, ћаксим Ѕехар, ћари€ Ўишкова, »раван ’ира, ¬есела »лиева, «о€ ѕаунова,  арел  рал

Ѕритански€т търговски аташе “им Ѕуйсере приветства членовете на форума

Ѕритански€т търговски аташе “им Ѕуйсере приветства членовете на форума

„аст от гостите на ќбщото събрание

„аст от гостите на ќбщото събрание

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас