Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
02 юни
2016
 
 

Конференцията IdeasIT на HPЕ събира 25 лектори от ЕМЕА

Събитието включва и дискусионна кръгла маса, както и 4 паралелни сесии, фокусирани върху 4-те трансформационни области на Hewlett Packard Enterprise.

3111 прочитания

Конференция, фокусирана върху цифровото трансформиране на предприятията и изграждането на хибридна инфраструктура, организира Hewlett Packard Enterprise на 9 юни в София Ивент Център. Конференцията Ideas IT, която ще се проведе под наслов „Accelerating forward“, е част от серията конференции SEE 2016. Те се организират в четири държави – Хърватска, България, Сърбия и Словения. В събитието ще вземат участие над 25 лектори, които ще говорят в 4 паралелни сесии, фокусирани върху четирите стратегически направления на Hewlett Packard Enterprise: „Трансформация към хибридна инфраструктура“, „Защита на цифровите активи“, „Създаване на организация, ръководена от данните“ и „Подобряване на продуктивността на работната сила“.

Събитието включва и дискусионна кръгла маса, както и 4 паралелни сесии, фокусирани върху 4-те  трансформационни области на Hewlett Packard Enterprise.

Конференцията Ideas IT ще даде възможност на специалисти и мениджъри в ИТ сектора да се запознаят с най-новите технологии. В специално изградената демонстрационна зона участниците ще видят в реално време как технологиите могат да ускорят успеха на бизнеса.

Прочетете още: Глобалният център за изнесени услуги на HPE у нас отбеляза 10 години

Събитието ще бъде открито от Ираван Хира, генерален директор на HPE България, и Мартин Кубала, генерален директор на HPE Източна и Южна Европа.

Йоханес Кох, генерален директор на HPE за Централна и Източна Европа и Израел, ще коментира темата с ускоряването на трансформацията на потребителите в т.нар. икономика на идеите. За решението HPE Synergy ще говори Мат Фоли, директор предпродажби на хибридни ИТ в HPE EMEA, а след него BMW Group ще говорят за автомобила на бъдещето и технологиите в тях.

След сутрешната сесия ще се проведе дискусионна кръгла маса с модератор Драгомир Симеонов, в която ще участват Левон Хампарцумян, СЕО и председател на борда на директорите на Unicredit Bulbank, Атанас Добрев, главен изпълнителен директор на БТК, Детелина Смилкова, вицепрезидент на Висшето училище по застраховки и финанси (ВУЗФ), Карел Крал, регионален мениджър на CEZ за България, Васко Райчев, основател на Deloitte България, и Дилян Димитров, основател на стартъп фонда Eleven.

За участие в конференцията не се изисква такса, но е нужна регистрация на http://www.hpeseeroadshow2016.com/bulgaria/register/

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас