Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Софтуер
17 май
2016
 
 

SharePlex вече репликира Oracle към HANA, Teradata и EnterpriseDB

2593 прочитания

Нова версия на софтуера за репликация и интегриране на бази данни, SharePlex, пуска в обръщение Dell. С нея се добавят възможности за репликация на данни от Oracle данни директно на SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres.

С най-новата версия на Dell SharePlex, организациите могат да елиминират притеснението свързано с мигриране към SAP HANA, Teradata или EnterpriseDB Postgres Advanced Server, обясняват от компанията. От там допълват, че процесът се случва „почти в реално време“, без това да оказва влияние върху производствената база данни.

„Концепцията за Oracle репликация на бази данни беше въведена първо от SharePlex и клиенти от целия свят зависят от нея всеки ден. Сега, с добавянето на поддръжка за SAP HANA, Teradata и EnterpriseDB Postgres, Dell продължава да развива SharePlex, за да помага на клиентите да се разрастват и поддържат все по-разнообразна среда за база данни – обяснява Дарин Бартик, вицепрезидент на маркетинга, управление на системи и информация в Dell. - Независимо дали става въпрос за структурирани или неструктурирани, патентовани или с отворен код, на място или в облака, Dell се ангажира да поддържа всички данни във всички платформи. Този рационален подход ни позволява да се срещнем с клиентите там, където са и да им помогнем да стигнат дотам, докъдето искат, като им предоставим правилното решение в правилния момент.“

Прочетете още: Dell + EMC = Dell Technologies

Независимо от целта, инфраструктурата за трансформиране на бази данни е голямо начинание за компании от всякакъв размер. Според разработчиците SharePlex дава възможност на организациите да мигрират своите среди, като същевременно гарантират висока надеждност на критични приложения.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас