Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Комуникации
13 май
2016
 
 

Мактим стана партньор за решенията на ATOP за индустриален Ethernet

Тайванският производител проектира и произвежда и вградени системи и решения.

3623 прочитания

От май 2016 г. българският ИТ дистрибутор Мактим добави още един производител в портфолиото си – тайванският производител на индустриални Ethernet продукти и вградени системи ATOP Technologies.

Индустриалните решения на ATOP дават възможност за автоматизиране на мрежовата конвергенция, съчетавайки подобрената производителност на Ethernet мрежите с надеждността на индустриалните продукти, издържащи на тежки експлоатационни условия.

„Те са проектирани да издържат на екстремни температури, висока влажност, големи електрически пикове и потенциално сериозни физически въздействия като падания, удари и др.“, обяснява Стоян Станчев, управител на Мактим.

Прочетете още: Allied Telesis се фокусира върху партньорите в региона

Цялостното портфолио на ATOP включва индустриални Ethernet комутатори, безжични

устройства, сървъри за връзка на серийни портове към Ethernet, шлюзове за индустриални зони, поддържащи комуникационния протокол Modbus, базиран на RTU, ASCII и TCP протоколи, както и редица медия конвертори, поддържащи разнообразни комуникационни протоколи, включително Ethernet, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, мултимодова и едномодоваоптика.

Освен това ATOP проектира и произвежда вградени системи (Embedded Systems), които помагат за създаване на по-добри цялостни решения с вградена интелигентност и иновации. Тези вградени системи също са в заякчени корпуси и издържат на висока температура, като платките са подходящи както за промишлени среди в химически или машиностроителни предприятия, така и за военни приложения.

ATOP Technologies обслужва редица OEM и ODM доставчици от различни индустриални сегменти като автомобилостроене, контрол на процеси, производители на медицински устройства, телекоми, отбранителна промишленост, системи за сигурност и видеонаблюдение и редица други.

Мактим ще добави индустриалните решения на ATOP Technologies към досегашното си комуникационно портфолио, включващо продуктите на Allied Telesis и безжичните решения на Ruckus Wireless, затвърждавайки позицията си на компания - доставчик на широк спектър оборудване за различни отрасли и сфери на бизнеса.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас