Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
27 апр
2016
 
 

Теленор намали цените за роуминг в страните от ЕС

Цените в абонаментните планове на Теленор за пътуващите в ЕС влизат в сила от 30 април

2873 прочитания

11,7 стотинки на минута за изходящо обаждане и 2,6 ст./минута за входящо обаждане ще плащат от 30 април абонатите на Теленор, които ползват роуминг в страна от Европейския съюз. 11,7 стотинки ще струва и 1 MB мобилен трафик в роуминг, обявиха от телеком оператора. 1 SMS ще се плаща по 3,6 стотинки.

Освен това при пътуване в страна ЕС, клиентите на Теленор ще ползват роуминг без да изчерпват включените в месечните им пакети за потребление национални минути, SMS и МВ, добавят от компанията. Включените национални SMS в предплатените планове също са валидни в роуминг в зона Европейски съюз, но с такса 4,7 стотинки на съобщение. След изчерпването им или при липса на такъв пакет един SMS ще струва колкото е цената в съответния тарифен план.

Потребителите на предплатените услуги на Теленор също ще ползват по-ниски цени за роуминг в рамките на ЕС. Онези, които имат включени минути за национални разговори, ще могат да ги ползват и в роуминг, като за всяка минута разговор ще се начислява допълнителна такса 11,4 стотинки. Ако потребителят е изчерпил своя пакет минути или няма такъв, разговорите в рамките на ЕС ще се таксуват на цена 44,6 стотинки, а входящите разговори ще струват 2,4 стотинки на минута. По отношение на мобилния интернет предплатените клиенти на Теленор ще ползват пакетите си с национални МВ в роуминг с такса 10,24 стотинки на МВ. Ако потребителят няма такъв пакет или го е изчерпил, цената на МВ трафик в роуминг в ЕС ще е 46,9 стотинки.

Прочетете още: Теленор със 75% покритие на 4G, ще вдигне скоростта до 100 Mbps

CW/Б

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас