Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Преносими компютри
26 апр
2016
 
 

Баркод Системи България с награда за миграция към Android

Oтличие e присъдено от Zebra Technologies на IBCS Group, към която принадлежи българската компания

5016 прочитания

IBCS Group, част от която е системният интегратор Баркод Системи България, бе отличена за забележителни продажби, свързани с миграция към Android от други операционни системи. Награждаването бе на ежегодния форум за партньори на Zebra Technologies от региона на Европа, Близкия изток и Африка, което се проведе миналата седмица в Мадрид и на него присъстваха над 400 представители на компании партньори и дистрибутори на Zebra за региона.

Oтличие e присъдено от Zebra Technologies на IBCS Group, към която принадлежи българската компания

Щатската компания Zebra Technologies е водещата в света в областта на мобилните и баркод технологии, след като през 2014 г. придоби поделението на Motorola Solutions, занимаващо се с мобилни решения за бизнеса. Zebra предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVC карти и др.

Прочетете още: Zebra пусна ултраустойчва серия баркод скенери за индустрията

IBCS Group включва 5 компании: -IBCS Hungary, IBCS Poland, Kodys Czech Republic, Kodys Slovensko и Баркод Системи България. Групата предлага цялостни специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в сектора на складове и дистрибуция, мобилни продажби, транспорт и логистика, производство и др.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас