Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Виртуализация и облаци
14 апр
2016
 
 

IBS Bulgaria разработи облачна система за управление на отпуските

4815 прочитания

Българската технологична компания IBS Bulgaria разработи и пусна на пазара облачна система за управление на отпуските - TIMEOFF.GURU.

Българската технологична компания IBS Bulgaria разработи и пусна на пазара облачна система за управление на отпуските - TIMEOFF.GURU.

Решението, което стъпва на IBM технологии, е част от портфолиото на IBS в сферата на управлението на човешките ресурси, като системата е преминала през няколко фази на развитие - от електронни формуляри, през система за управление на работните процеси, до текущото облачно базирано решение.

Прочетете още: IBS представи очаквани и обновени решения за съвместна работа на IBM

Компанията предлага решението безплатно за организации до 10 човека, а цените на платените версии зависят от броя активни потребители.

IBS разработва системи за управление на отпуски от повече от 10 години, посочиха от компанията.

Основната цел на новото решение е да промени архаичния хартиен процес по заявяване и одобрения на отсъствията в удобно, бързо и ефективно онлайн действие.

Макар и съвсем нова, системата бързо набира своите потребители, тъй като работи изцяло според регламентите на трудовото законодателство у нас и същевременно е изключително лесна и достъпна за внедряване и употреба, твърдят от IBS Bulgaria.

TIMEOFF.GURU може да работи както самостоятелно, така и да бъде интегрирана с други системи. От компанията разработчик осигуряват стандартен експорт на данни, поддържат интеграция с MS Active Directory и IBM Domino Directory, но уточниха, че могат да подготвят и всякакви специфични интерфейси за връзка с други системи.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас