Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Хардуер
06 апр
2016
 
 

Zebra пусна ултраустойчва серия баркод скенери за индустрията

Серията 3600 се състои от 12 модела, които запазват нормална работоспособност след 5000 последователни падания от 1 м

3072 прочитания

Zebra Technologies пусна на пазара нова категория „ултраустойчиви“ ръчни баркод скенери, създадени за работа в тежки индустриални условия, съобщиха от Баркод Системи България, партньор на Zebra от най-високо ниво.

Серията 3600 се състои от 12 модела, които запазват нормална работоспособност след 5000 последователни падания от 1 м

Zebra 3600 са индустриалните скенери с най-високи показатели за устойчивост сред всички създавани досега, добавят от българската фирма. Всички представители на серията 3600 издържат на многократно изпускане от 2,4 м върху бетонова повърхност – спецификация, която прави 3600 с 23% по-здрави от конкурентите. Скенерите запазват нормална работоспособност след 5000 последователни падания от 1 метър и могат да устоят на цялостно потапяне във вода за 30 минути. Те са единствените от този клас със степен на защита от прах и влага IP67 и единственият модел, който предлага IP65 защитен кредъл – предоставяйки цялостно безжично решение. Могат да работят при изключително ниски или високи температури, дори и във фризер.

Прочетете още: Иновациите – основен подход за привличане на клиенти в банковия сектор

Zebra 3600 предоставя и изключително качество на сканирането. Вградените в тях скенери разчитат моментално линейни и двумерни баркодове от хартия или от екран, дори когато баркодът е повреден, замърсен или под опаковъчно фолио. Работният им обхват е с над 30% по-голям в сравнение с останалите продукти на пазара, твърдят от производителя. Освен за сканиране, 3600 може да се използва за снимане на изображения, документи, подписи и др., а многобройните поддържани OCR шрифтове правят възможно бързото и лесно прехвърляне на OCR данни. Bluetooth моделът поддържа технологията Bluetooth 4.0 (Low Energy), който гарантира бърза безжична връзка при максимална енергийна ефективност.

Новата серия баркод четци се управляват много лесно. С инструментите, предоставени от Zebra (123Scan2 и Scanner Management Service), ИТ мениджърите могат дистанционно да конфигурират, обновяват, управляват и следят статуса на батериите на всички индустриални устройства на компанията, обясняват от Баркод Системи.

Безжичните модели се предлагат с литиево-йонна батерия Power Precision+ с капацитет 3100 mAh, която осигурява 56% по-голям брой сканирания с едно зареждане. Всяко устройство има вграден уред за измерване на батерията, който дава точна информация за статуса във всеки момент, както и за тяхното „здраве“ – дали са надеждни или подлежат на смяна.

Баркод Системи България вече предлага новите баркод скенери на българския пазар. 

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас