Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | ИТ кариера
30 мар
2016
 
 

Димитър Влахов е новият мениджър на Philips за България

2734 прочитания

Philips Югоизточна Европа обяви назначаването на Димитър Влахов, настоящ лидер сектор Personal Health за Южни Балкани, за мениджър за България на Philips. Съвместявайки двете роли, Димитър Влахов ще фокусира усилията си върху консолидиране на стратегическото развитие на Philips като водеща технологична компания в сферата на личното здраве и здравеопазването в България, Македония, Албания и Косово, посочват от организацията.

Димитър Влахов

„Много се радвам, че ролята ми във Philips се разширява и че имам възможността да съдействам за осъществяването амбицията на компанията да предоставя значими иновации на потребителите. Хората търсят все повече начини да контролират и да подобряват собственото си здраве и това на семействата си в домашни условия. Philips превърна тази потребност на клиентите ни в работещи иновативни решения, които подобряват качеството им на живот. Вярвам, че заедно с нашия динамичен екип ще продължим да постигаме отлични резултати и да затвърждаваме лидерските позиции на компанията в региона“, каза Димитър Влахов.

Прочетете още: Philips с нови назначения за Югоизточна Европа

Димитър Влахов има 14-годишен опит в управлението, маркетинга и продажбите. Той заема длъжността лидер Южни Балкани за сектор Personal Health във Philips от април 2015 г., а преди това, като участник в глобалната програма на фирмата за развитие на търговски лидери, е отговарял за стратегическите проекти на компанията в Югоизточна Европа. Заемал е и ръководни позиции в представителството на General Motors за България. Димитър Влахов има магистърска степен по „Бизнес администрация“ от IE Business School в Мадрид, Испания и следдипломна квалификация по „Стратегически мениджмънт и лидерство“ от Университета „Харвард“.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас