Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Човешки ресурси
23 мар
2016
 
 

"Telerik, a Progress company" ще наеме 60 нови служители в София

3829 прочитания

През 2016 г. "Telerik, a Progress company" ще наеме 60 нови служители в София в различни области - софтуерно инженерство, бизнес, маркетинг, продажби, администрация и др. Специалистите, които се присъединят към компанията, ще станат част от глобални екипи със стратегическа роля в развитието на продуктовото портфолио и редица бизнес проекти. Подробна информация за отворените в момента позиции е налична на уебсайта на компанията.

Българският офис е най-големият на Progress в световен мащаб и ключов иновационен център. От началото на 2016 г. компанията спечели общо пет награди в България, сред които първи места в категории „Качество на продуктите“ за водещата платформа за управление на съдържанието и дигитален маркетинг - Telerik Sitefinity CMS, и „Обществена дейност“ за образователната инициатива „Детска академия на Телерик“, присъдени от българското издание на сп. Forbes. Компанията спечели също първо място в категория „Инвеститор в знанието“ от Българския форум на бизнес лидерите. Съоснователят на Telerik, a Progress company, и ръководител на „Академията на Телерик“ – Бойко Яръмов, беше отличен за „Новаторство в обучението по програмиране в България“ от технологичното издание Computerworld България и получи награда „Иноватор на годината“ в конкурса „Мъж на годината“ на Дарик Радио.

Progress, която придоби Telerik през 2014 г., обяви, че е включена като водещ работодател в глобалната класация „Най-добрите компании за облачни решения и услуги“ и „Най-добрите изпълнителни директори“, за които да работите през 2016 г. на американското списание Forbes. Progress заема 35-то място сред общо 73 водещи глобални технологични компании.

Прочетете още: 10 ИТ личности отличи ICT Media за 25-годишния си юбилей

„Конкуренцията за талант при компаниите за облачни решения и услуги е огромна. Затова включването ни в работодателската класация на Forbes в тази сфера е изключително признание за служителите ни по света и в България. С придобиването на Telerik, Progress значително разрасна екипа си и добави нови продукти към портфолиото си. Интеграцията на двете компании постави началото на нови интересни проекти, както и разшири отговорностите на екипите и служителите в България, които получиха допълнителна възможност да се развиват в още по-глобална бизнес среда“, коментира Димитър Таслаков, главен директор „Човешки ресурси“ в Progress.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас