“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | ≈-администраци€
22 мар
2016
 
 

ћ¬– об€ви поръчка за следгаранционна поддръжка на »— за личните карти

—рокът за подаване на оферти е 16:00 ч. на 13.05.2016 г.

4033 прочитани€

ћинистерството на вътрешните работи об€ви открита процедура по «ќѕ за следгаранционна поддръжка на технически и програмни средства на ÷ентрализирана автоматизирана информационна система с децентрализирано персонализиране на българските документи за самоличност, за пребиваване и за управление на моторни превозни средства.

»люстраци€: Shutterstock

ќбществената поръчка съдържа н€колко обособени позиции:

ѕрочетете още: » “ бизнесът: новите лични карти да имат е-носител за е-идентификаци€

ќбособена позици€ є 1: „—ледгаранционна поддръжка на технически и програмни средства на централизирана автоматизирана информационна система с децентрализирано персонализиране: 1. в пунктовете за персонализаци€ и системата за управление за персонализаци€ (—”ѕ), както и осигур€ване на специални консумативи, необходими за работата на техническите средства; 2. на подсистемите на ћ¬–, осигур€ваща издаването на български лични документи (ЅЋƒ), съхран€ване на данните за т€х, както и средства за т€хната защита; 3. за анализ и проверка на български лични документи и защитите им в лаборатории на ћ¬–“.

ќбособена позици€ є 2: „—ледгаранционна поддръжка на технически средства, осигур€ващи инфраструктурата на системата на ћ¬– за български лични документи – автономна електрозахранваща система“.

ќбособена позици€ є 3: „—ледгаранционна поддръжка на технически средства, осигур€ващи инфраструктурата на системата на ћ¬– за български лични документи – прецизни климатици“.

—рокът на договора за следгаранционната поддръжка е 12 месеца с опци€ същи€т да бъде удължен с до 12 месеца.  ритери€т за възлагане на обществената поръчка ще бъде най-ниската цена.

—рокът за подаване на оферти е 16:00 ч. на 13.05.2016 г.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас