Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Вести
14 мар
2016
 
 

Практически ориентирана конференция организира Ню Харайзънс България

Само до 18-и март гостите на конференцията могат да се възползват от 35% отстъпка от стандартната цена на билета.

1905 прочитания

Първото издание на една различна конференция, фокусирана изцяло върху учене чрез правене и обмяна на опит, организира Ню Харайзънс България, част от най-голямата независима компания за ИТ обучения в света New Horizons.

Събитието ще се проведе на 14-ти и 15-ти април 2016 г. под наслов Expand Your Horizons 2016.

Expand Your Horizons ще събере специалисти и мениджъри в сферата на информационните технологии, управлението на проекти и бизнес анализа, които ще надграждат уменията си чрез активно участие в hands-on labs сесии, бизнес симулации, уъркшопи, интерактивни лекции и дискусионни кръгове.

Прочетете още: Учебният център на New Horizons Bulgaria - глобален център на 2015 г.

Съдържанието на събитието е изцяло практически ориентирано, тъй като искаме да предложим на участниците едно различно изживяване. Целта ни е да избягаме от стандартния конферентен формат, в който 300-400 човека са в ролята на пасивни слушатели на експертите на сцената.

Като организация с над 14 години опит в провеждането на обучения, в Ню Харайзънс добре знаем, че хората учат най-ефективно, когато са активно ангажирани и имат възможност да споделят опита си. Гостите на Expand Your Horizons ще бъдат активни участници и вярваме, че уменията, които ще придобият, ще бъдат наистина полезни и приложими в работата им“, коментира Николай Пенев, управител на Ню Харайзънс България.

Само до 18-и март гостите на конференцията могат да се възползват от 35% отстъпка от стандартната цена на билета.

На 14-и април (Информационни технологии) гостите на конференцията могат да избират от 5 паралелни пътеки с практически сесии за: IT Management, Big Data, Cloud Technologies, Mobile Security, Social Engineering, .NET Development, Automation Testing, Microsoft Administration, Linux & Open Software.

Бизнес денят, 15-и април, ще протече в две паралелни пътеки с работни сесии за управление на проекти, бизнес анализ и Agile; интерактивни лекции за Risk Management, Change Management, ITSM; бизнес симулация Bridge-it for Project/ Program Management; дискусионни кръгове.

На събитието се очакват над 250 участници от водещи компании в сферата на ИТ, аутсорсинг, финансов сектор, телекомуникации, производство, услуги.

Официални партньори на събитието са българският клон на Project Management Institute - PMI Bulgaria Chapter, и българският клон на International Institute of Business Analysis – IIBA Sofia.

Само до 18-и март гостите на конференцията могат да се възползват от 35% отстъпка от стандартната цена на билета.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Тод Англин, Progress:  София има страхотна общност от софтуерни разработчициТод Англин, Progress: София има страхотна общност от софтуерни разработчици

Конференцията DevReach се завръща в София, има месец до събитието, а всички билети вече са разпродадени, коментира главният евангелист на Progress.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас