“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | “елекомуникации
08 фев
2016
 
 

Ericsson създаде огромен център за » “ иновации свързани с 5G

÷ентърът в –осърсбърг поддържа инженерингова дейност на виртуални платформи, свързани със глобални лаборатории за тестове и »“ центрове в една обща виртуална среда, така че Ericsson управл€ва развитието на 5G .

3610 прочитани€

Ericsson официално откри нов —ветовен център за информационни и комуникационни технологии (» “) в шведски€ град –осърсбърг, който според компани€та е важна стъпка за нейната продължаваща » “ трансформаци€.

÷ентърът в –осърсбърг поддържа инженерингова дейност на виртуални платформи, свързани със глобални лаборатории за тестове и »“ центрове в една обща виртуална среда, така че Ericsson управл€ва развитието на 5G .

÷ентърът в –осърсбърг е на площ от 20 000 м2 и последва откриването на » “ центъра на компани€та в Ћиншьопинг, Ўвеци€ през септември 2014 г., който бе построен в непосредствена близост до съществуваща база на Ericsson. ¬ допълнение към двата комплекса в Ўвеци€, Ericsson ще отвори и —ветовен » “ център в ћонреал през второто тримесечие на 2016 г.

ѕрочетете още: Ericsson об€ви първата в света гигабитова LTE мрежа

„—ветовните » “ центрове дават възможност на Ericsson да подобр€ва мобилната мрежа на даден оператор и да тества нови решени€ в реални услови€, об€сн€ват от компани€та. - ¬ бъдеще клиентите на ≈ricsson ще могат да се свързват дистанционно, за да тестват оперативната съвместимост; да извършват различни тестове, да имат ранен достъп и да внедр€ват нови предложени€ от вс€ка точка на света. “ези услуги ще се осигур€ват чрез 10 бизнес центъра, които ще бъдат об€вени през 2016 г. и ще бъдат свързани със световните » “ центрове“, добав€т от Ericsson.

“ези » “ центрове функционират на базата на облачните решени€ на Ericsson. ¬ резултат на усилената работа за рационализаци€ и виртуализаци€ на процесите Ericsson ще има възможността да съкрати цикъла на въвеждане на иновации и да разшири глобалното сътрудничество, а същевременно ще намали разходите за научноизследователска и развойна дейност. ¬ момента тестовите бази на компани€та са разпръснати в над 50 локации по цели€ св€т.  огато и трите световни » “ центъра вл€зат в експлоатаци€, Ericsson предвижда намал€ване на потреблението на енерги€ с 40% в сравнение с консумаци€та на тестовите лаборатории през 2012 г.

ѕрез последните три години Ericsson инвестира приблизително 100 милиарда шведски крони в научноизследователска и развойна дейност. Ericsson притежава над 37 000 издадени патента, част от които са за създаване на технологичен стандарт за мобилна комуникаци€.

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»
‘ирмите представ€т
Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Ѕезпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

»зключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€ћартин –айхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решени€

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компани€та, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, за€ви ћартин –айхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас