Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
04 фев
2016
 
 

Ericsson обяви първата в света гигабитова LTE мрежа

4 нови услуги и решения с визия за 5G мрежи представи Ericsson преди началото на на Световния мобилен конгрес в Барселона.

3947 прочитания
Страница 3 от 3

За да подкрепи операторите да се фокусират върху потребителското изживяване, Ericsson представя функциите Service Operations Center (SOC) и Experience Management Center (EMC), обяснява Жан-Клод Геа, ръководещ направление „Управлявани услуги“ в отдела „Глобални услуги“ на Ericsson

“SOC следи в реално време представянето на услуги като видеострийминг и сърфиране в интернет, което впоследствие трансформира и съотнася към изискванията за производителност на мрежата. Центърът EMC проследява изживяванията и реакциите от страна на ползвателите чрез методи като проучвания сред потребителите, анализи на активността в социалните мрежи, изследване на общата оценка на представянето (Net Performance Score) и анализ на ефективността на представяне, и впоследствие ги трансформира и съотнася към изискванията за резултатност на услугата“, обяснява Геа.

Операторите, които познават в дълбочина както качеството на услугите си, така и оценката на потребителите за изживяването, което им осигуряват те, имат много по-добри възможности за подобрения и надграждане и в двете направления. Новите функции вече са налични на пазара, като преди Коледа Ericssoin е стартирала предоставянето им за оператор в Испания, добави Геа.

Хенрик Броен, директор продажби в BSS, Ericsson.

Revenue Manager е нов, конвергентен продукт за таксуване в реално време, предназначен за доставчиците на цифрови услуги. „Той е изграден върху иновативна, облачно базирана и приспособима към конкретните нужди на клиентите архитектура, която осигурява нови нива на автоматизация, гъвкавост и оперативна ефективност, заяви Хенрик Броен, директор продажби в BSS, Ericsson. - Това е първата система в помощ на бизнеса (BSS), създадена в отговор на възможностите и предизвикателствата на Свързаното общество.“

Продуктът позволява на доставчиците на услуги да въвеждат нови продукти и услуги на пазара в рамките на дни, да се възползват от нови източници на приходи с възможност за споделянето им в реално време, както и да проследяват потребителското изживяване чрез персонализирани омниканални взаимодействия, вградени инструменти за анализ и унифицирани политики за контрол. Revenue Manager 16 ще се предлага от юни 2016 г.

123
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Рей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриденРей О’Фаръл, VMware: Светът на облаците ще е хибриден

Техническият директор на компанията е уверен, че публичните услуги няма да заменят собствените сървъри.

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас