Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Мобилни
04 фев
2016
 
 

Ericsson обяви първата в света гигабитова LTE мрежа

4 нови услуги и решения с визия за 5G мрежи представи Ericsson преди началото на на Световния мобилен конгрес в Барселона.

3924 прочитания
Страница 1 от 3

Удвояване производителността на мрежите и 3-кратно подобряване на ефективността й, предоставяне на изключително добро покритие на мобилните приложения при намалена с 60% обща стойност на притежание (ROI) на мрежата, oсигуряването на изключително добро покритие на мобилните приложения чрез съвременната LTE мрежа, базирана на първата в света търговска мрежова архитектура за Cloud RAN, поддържаща гигабитови LTE скорости към клиента и радиодостъп с хиперголям потенциал. Това са част от новите предложения на Ericsson, представени месец преди началото на най-голямото събитие в областта на мобилните комуникации – Световният мобилен конгрес в Барселона, който започва на 22 февруари.

Ericsson обяви и разширение на своите управлявани услуги, допълвайки ги с функции за мониторинг не само на работата на мрежата, но и на потребителското изживяване. Четвъртото ново решение е нов облачен продукт за таксуване, наречен Revenue Manager, който помага на телекомите да се възползват бързо от нови бизнес възможности извън традиционната сфера на гласовите услуги и безжичната свързаност.

Решения ще се предлагат на операторите, така че те да се възползват от новите бизнес възможности, които се откриват с наближаването на ерата на 5G мрежите, включващи и т.нар. Интернет на нещата. “За да се възползват от тези възможности, доставчиците на услуги ще трябва непрекъснато да се трансформират и да въвеждат нови начини за създаване на стойност за потребителите”, обясняват от Ericsson.

Прочетете още: 100 оператори са внедрили системата Radio Dot на Ericsson

Себастиан Толстой, директор „Маркетинг и комуникации“ в отдел „Радио“ на Ericsson.

Мобилен широколентов достъп за всеки. За да помогне на операторите да предоставят такъв достъп, Ericsson решава 3 предизвикателства, стоящи пред тях: увеличаване на производителността на мрежата, подобряване на оперативната ефективност и намаляване на разходите за мобилно широколентово покритие.

1 23
НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Безпрецедентна производителност в новите супербързи х86 сървъри на FUJITSU

Изключително бързи възможности за обработка на трудоемки и тежки задачи, както и на невъобразими до момента количества данни

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Мартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решенияМартин Райхле: R&M развива бизнеса си с иновативни и качествени решения

2018 г. е най-добрата година за бизнеса на компанията, разработваща и произвеждаща системи с швейцарско качество вече 55 години, заяви Мартин Райхле, един от съсобствениците на Reichle& De-Massari (R&M)

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас