Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  Дискусии  •  Кариерна зона  •  Събития
COMPUTERWORLD | Малък и среден бизнес
03 фев
2016
 
 

Български технологии ще бъдат показани на изложението HANNOVER MESSE

Крайният срок за кандидатстване е 12 февруари 2016 г.

4856 прочитания

Българско национално участие ще има в специализираната международна изложба за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE 2016, която ще се проведе в периода 25-29.04.2016, гр. Хановер, Германия. Националният щанд ще бъде площ от 150 кв. м. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) ще финансира частично участието на български фирми на HANNOVERMESSE 2016, в рамките на оборудван национален щанд, като поема 80% от следните разходи на всяка фирма участник: изложбена площ; цялостно изграждане на конструкцията на националния щанд, национална идентификация и/или склад и складово оборудване; регистрационни и/или медийни такси; едно работно място (маса, столове, подово покритие, осветление, надпис с името на фирмата); консумативи (електроенергия, почистване, вода и/или др.).

Фирмите участници в изложбата следва да поемат всички други разходи като: възстановяване към ИАНМСП на 20 % от платената сума от ИАНМСП за направените разходи за националния щанд; заявеното допълнително оборудване; транспортирането и обработката на мостри; разходите по командироването и пребиваването на представител/и от фирмата (пътни, дневни и квартирни) се заплащат от фирмата изложител и др.; застраховка на представителите на предприятието и експонатите.

Крайният срок за кандидатстване е 12 февруари 2016 г.

Прочетете още: ИАНМСП изпълнява модерен проект в помощ на родните фирми

HANNOVER MESSE 2016 е най-голямaтa международна изложба в света за индустриални технологии, която се провежда ежегодно от 1947 г. На изданието през 2015 г. участие са взели 6 484 изложители от 69 страни на обща изложбена площ от 398 400 кв.м., като посетителите са били над 216 646 от цял свят.

НАЙ-НОВИ НАЙ-ЧЕТЕНИ ПРЕПОРЪЧАНИ
Фирмите представят
Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Преглед на тенденциите и обобщение на ERP пазара през 2018

Какви нови и интересни неща може да ни разкаже Пламен Боев от Елит Софтуер

Слайдшоу
ИНТЕРВЮ
Само за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жениСамо за 6 месеца инициативата Vue Vixens е обучила над 400 жени

Интервю с Джен Лупър, старши developer advocate в Progress и основател на Vue Vixens, лектор на конференцията DevReach 2018

ПРИЛОЖЕНИЯ
АНКЕТА

Какво мислите за FireFox OS?

Информация за Вас