“ози сайт използва бисквитки (cookies). јко желаете можете да научите повече тук. –азбрах
IDG  •  PC World  •  Computerworld  •  CIO  •  CFO  •  Networkworld  •  ƒискусии  •   ариерна зона  •  —ъбити€
COMPUTERWORLD | —истеми и решени€
02 фев
2016
 
 

»“ решени€ на Telerik повишават продуктивността в Schneider Electric

10998 прочитани€

Telerik, a Progress company об€ви, че Schneider Electric - глобална компани€ в областта на енергийното управление и автоматизаци€, обнови приложението си за управление на инфраструктурата на центрове за данни с помощта на Telerik® Analytics и Telerik® Kendo UI®. —поред —кот  ингслей, мениджър „–азработка на софтуер“ в Schneider Electric, предварително дефинираните компоненти за потребителски интерфейс на Telerik Kendo UI ускориха създаването на нови функционалности с 50%.

»люстраци€: автор - Ralwel, източник - http://www.shutterstock.com

ќбнов€ването на приложението за управление на инфраструктурата на центрове за данни на Schneider Electric включва подобр€ване на потребителски€ му интерфейс. ѕромените са базирани на анализ на взаимодействието на »“ мениджърите на центровете на данни със софтуера. –ешението за управление на инфраструктурата, част от продуктови€ пакет StruxureWare for Datacenters на Schneider Electric, присъства в 83 страни, има над 10 000 инсталации и множество потребители.

ѕрочетете още: Telerik Ц в три ћагически квадранта на Gartner

—офтуерните разработчици в Schneider Electric ползват Telerik Analytics, за да разберат как потребителите работ€т с приложението. »нформаци€та, ко€то Telerik Analytics предостав€, включва честота на ползване на различните функционалности, операционна система, резолюци€ на екрана, език на потребителите. Ѕазирайки се на не€, разработчиците определ€т в какви среди да тестват продуктите си и към кои функционалности да насочат повече усили€.

«а създаването на нови функционалности разработчиците ползват библиотеката от инструменти за потребителски интерфейс и функционалности за JavaScript и HTML5 – Telerik Kendo UI. —ред компонентите, които използват, са Grid, Time Picker и TreeView.  лючов за целите на проекта е Grid, който дава възможност за организиране на информаци€ от многобройни активи, които клиентите след€т, и визуализиране на всички важни метрики за анализи. Time Picker позвол€ва на потребител€ да избира стойности за време от предварително дефиниран списък и да въвежда нови. TreeView представ€ йерархични данни в традиционна дървовидна структура.

„ огато знаем как наши€т продукт се използва, ние можем да се фокусираме върху важните функционалности и да не губим време в разработка на ненужни, коментира —кот  ингслей, мениджър „–азработка на софтуер“ в Schneider Electric. - — Telerik Kendo UI много от нашите функционалности могат да стигнат до пазара поне 50% по-бързо, отколкото ако създавахме компонентите от нула.“

—лед обнов€ването на потребителски€ интерфейс приложението за управление на инфраструктурата на центровете за данни на Schneider Electric получи многобройни отличи€ от експерти в индустри€та. Ќаскоро Schneider Electric беше включена като лидер в магически€ квадрант на Gartner за управление на инфраструктурата на центрове за данни. „—м€там, че до гол€ма степен дължим успеха на решението на това, че използвахме продуктите на Telerik“, посочи  ингслей.

»люстраци€: автор - Ralwel, източник - Shutterstock, линк - http://www.shutterstock.com/pic-289036964/stock-photo-creative-business-web-telecommunication-internet-technology-connection-cloud-computing-and.html?src=TvO7X1zSI9RtumDl-xtPbA-1-1

Ќј…-Ќќ¬» Ќј…-„≈“≈Ќ» ѕ–≈ѕќ–Џ„јЌ»

—лайдшоу
»Ќ“≈–¬ё
–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден–ей ќТ‘аръл, VMware: —ветът на облаците ще е хибриден

“ехнически€т директор на компани€та е уверен, че публичните услуги н€ма да замен€т собствените сървъри.

ѕ–»Ћќ∆≈Ќ»я
јЌ ≈“ј

 акво мислите за FireFox OS?

»нформаци€ за ¬ас